Prijava
   

Perpetualni problem nejebice u hipersnu

A šta ti ja znam, valjda im trebaju i prosti mehaničari tamo u planetama zone Zlatokose. Haha nisam čak ni neki zajeban mehaničar koji se bavi solarnim generatorima, kapsulama za preživljavanje, landerima, ne. Bukvalno samo popravljam frižidere, fenove, miksere. Ali, kada su rekli da će off-world kolonije biti pristupačne svima, a ne samo visokokvalifikovanima, stvarno su tako mislili.

I tako, par dana pre nego danas zamrznu (msm ne zamrzavaju nas stvarno, samo usporavaju metabolizam ali prepederski mi je to da izgovorim), na medicinskoj kontroli, vidim ti ja nju. A ona dobra, dobra, prava džekpot mačkica, sisići stameni, na dodir, siguran sam čvrsti, dovoljne mobilnosti da možeš da tvrdiš da su pravi. Dupence posno, maleno, daleko od otromboljenog, ne volim ogromna twerk dupeta, to mi je neukus. Riđa. S naočarama. Odradiše nam klistir i ja onako hehe, mogli su barem večeru da nam kupe, ja sam Srđan, glavni inženjer, ona kao distancirano, jer ja vidim da me provalila da lažem, Megan, svemirski biolog, žurim. A drska... drska, drčna, uh. I ja tu već vizualizujem jedan seks pun mržnje, izbiću joj celi Berkli fakultet, pa ti si mala bila jebana samo od strane smešnih kurčića iz bratstva, ne znaš ti šta je muško.

7 godina je do te planete, sedam godina ćemo spavati u tim kapsulama

I sedam godina ću imati betonsku erekciju na samo jedan scenario: kada nas tamo budu potamanili Alieni, a sigurno hoće, ovakvi poduhvati se samo na taj način završavaju, a ti i ja, biolog i sirovina ostanemo jedini preživeli, imaćemo momenat odmora od bežanja. U nekoj prostoriji za brifing. I tada ćeš spustiti gard, krenućeš da pričaš o kućnom ljubimcu ili nekom od prijatelja kog si upravo izgubila jer je postao domaćin nečemu odvratnom u svojoj grudnoj šupljini... i nagnućeš glavu da me poljubiš.

Ima da te karam tako brutalno, da ćeš moliti boga da one karakondžule ulete.

Niko bre Srđana ne šikanira.

Komentari

Ето Запата дефинира +

Aj ne seri jebem ti mrtvu majku