Prijava
 1.    

  Pica ubica

  Radi se o jednom vrlo izbalansiranom obroku koji u sebi ima sastojaka dovoljno da se nahrani 70% Etiopije i masti dovoljno da se ispži 4 kg pomfrita. Obično se nalazi pri dnu svakog meni-ja pod različitim nazivima (special, ultra, giga, itd). Najčešći sastojci jedne ovakve pice su: salama podriguša, kulen, slanina, suvi vrat, pršuta, jaje, pečurke (naravno, svi ovi sastojci nisu vidljivi s obzirom da su prekriveni jednim debelim slojem mocarele). Za one izdržljive tu su i ekstra dodaci pa možete kombinovati i dodati kajmak, feferone, pavlaku ili čak majonez. U nekim zemljama ova pica je zakonom zabranjena dok određene picerije zahtevaju da potpišete saglasnost prilikom svake narudžbine. Neželjene posledice su preskakanje srca, infarkt, dijareja, prenadutost, 45ominutna tortura dr. Feelgood-a i moždani udar. Naravno, picerije vode računa o vašem zdravlju pa obavezno dodaju tri maslinke (koje uglavnom cele završe u kanti za smeće zajedno sa kutijom od pice).

  - Ljubaviiii, danas nam je godišnjicaaaa. Nisi valjda zaboravio ?!
  - uummmm ... Ne.
  - Iiiiiii ?
  - Dođi večeras u 8 kod mene na jednu romantičnu večeru.

 2.    

  Pica ubica

  Standardni naziv za ženu koja zloupotrebom posebno Bogom datog vaginalnog talenta likvidira mužijaka sa kojim se prethodno parila. Njena vagina ima strašnu centripetalnu silu tako da privlači i drži oko svoje ose uvijek više mužijaka.Po odnosu sa jednim od njih ona ga neutrališe a iza svega ostaje samo gola sumnja da je ona ubica, ili sumnja da li je pokojnik ubijen ili je riknuo od nečega.
  Pica ubica je obično udata žena, dok su potencijalne žrtve muž,djever, kumovi,komšije,muževi najboljih drugarica, i sl.
  Čisto ubistvo ostaje na sumnji jer Pica ubica gradi najnevjerovatnije lavirinte kroz koje ne može da se provuče nijedan zdrav rezon i čista logika,znate, to su oni novinski tekstovi gdje zovnete još troje ljudi da bi vam pomogli da shvatite ko se sa kim jebao, ko je ko i šta je ko kome.

  -Pokojni muž mi je bio obdareniji od pokojnog kuma, ali svekar, pokojnom svekru je bio kao u konja pokojnog tetka.E, sve su to bili divni ljudi...