Prijava
   

Pij u dupe, ne u glavu

Pored toga da zbog alkohola možeš sjebati zdravlje, postati alkoholičar, upropastiti porodicu i postati klošar, još jedan prijateljki i dobronameran savet.
Ako ćeš već da piješ, ne moraju ljudi od tebe da trpe svakakve bahanalije, gadosti, uvrede i nasilje..Ne, to što si se obeznanio nije izgovor da tučeš ženu, pišaš u lavabo, peglaš po gostima lokala, gadjaš ih flašama jer te je pogodila pesma, lomiš tudju imovinu jer si lud , pljuješ devojke koje neće da se jebu sa tobom jer smrdiš, ne možeš da stojiš na nogama i verovatno bi za vreme radnje zaspao..

Ne moraš da budeš baš ni naporan i dosadan. Veseli se brate! Razbij koju čašu, ljubi noge pevaljki, čašćavaj, igraj, pevaj, plači, tuguj, veseli se..Svako voli da vidi čoveka koji uživa pa makar bio i mrtav pijan, ako slučajno nešto malo zajebeš neće ti toliko zameriti.
Kad dodješ kući poljubi ženu (ako te ne čeka sa tupim predmetom skrivenim iza ledja), a pošto će svakako kenjati i gundjati odvuci se u krevet i spavaj dok ne dodješ sebi. Sutra doneseš neko cveće sa pijace i udeliš dva komplimenta i osmeh šarmantnog bećara, i sve ti je oprošteno. Onda pauza, pa opet!

Komentari

Ово је лепо и добронамерно. Палац горе.

Baš razmišljam kako sam posle dugo vremena napisao zdravorazumnu defku. Fala vi

prava motivaciona! Dobio sam zelju da se napijem!

nisam htio da citam jer je duza malo, ali vidjeh komentare pa rekoh ajd'....
dobra +

Znas moj moto..Daj i minus ali procitaj ;]

+ jer treba znati kako da se pije.

Auuu,Melkijades,dobro te "poteralo pero" ovih dana. :)
Ovo je defka koja prirasta za srce.Svaka čast.Slatko sam se ismejala :))
+ i omiljena!

ja sam pročitao al' sam dao +

odlična defka, i nov izraz za mene.

Na Vuki treba da postoji dugme subscribe samo zbog ovakvih autora...