Prijava
   

Pilićarnik

Sve je više klubova u glavnom gradu koji dopuštaju nakurčenim maloletnicima da uđu bez provere lične karte i pošto je odziv veliki programi i politika se prilagođavaju njihovim (nerealnim) potrebama i kompleksima. Tamo jedva da ima punoletnih lica, osim likova iz obezbeđenja. Ima svega tamo droge, alkohola, seksa, seks skandala, maloletničke prostitucije... Na šta one klinke liče, to je pravi užas, tri kile pudera, sveže prepečena koža kao da su izašle ne iz solarijuma već iz rudnika uglja, predugi nokti (dok se njišu i igraju ruke mi deluju kao cirklular), krejon ili lajner oko glave i to obavezno... Pravo iz frizerskog salona, ispeglane, sređene, namirisane na kraju zurke izgledaju kao zombiji od kojih pola iskašljava spermu i povraća gde stigne i smrde na sve i svašta. Da budu na nivou (kobajagi) puše one slim čačkalice i mlataraju s njima u vazduhu taman da ti izbiju oko, kad im ponestane cigara i kad se ogrebu o ceo klub i ispuše sve i svašta, obavezno odu u WC i spuštaju se na kolena na uveliko zapišan i ispovraćan pod. To im je u stvari velika puš pauza.

Tužno, ali istinito. Na šta klinke troše svoje devojaštvo i odrastanje to je tužno.

Komentari

Nije losa. Plus a savet za ovu drugu definiciju, amazonke. Linkuj ovu u sklopu one Jer je bolje nego ono u zagradi a dadoh ti plus i na onu

Hvala. Ali ja ne znam kako se linkuje. Moze mala pomoc? :)

Ima uputstva negde, al da ih ne tražim sad: ako pojam postoji tačno u obliku u kom je iskucan samo ga stavi izmedju uglastih zagrada [], a ako hoćeš nešto netačno, ili da linkuješ nešto sa strane naziv

A na definiciju, mnogo prenapljuvavanja, dok se sam pojam zapostavlja i ne pominje niti opisuje konkretno nigde. Može to bolje mnogo. Bez glasa.

Ја бих ти рек'о, ал' сам прочитао "Амазонке", па не смем... Стра' ме... :-)
Милоше, помоз' женскињи... :-Д

Obrisala sam Amazonke. Kvare mi prosek. Ali hvala što ste mi pomogli, da znam za ubuduće.

#Unfawkable
Mislim da sam dovoljno opisala pojam.

Ja sam malo loše linkovao, nisam ni vido da se ne vidi objašnjenje.

Izmedju uglastih zagrada, posle naziva staviš ''|'' (uspravna crta), pa posle nje a pre druge uglaste zagrade staviš link.

Možda je dovoljno količinski, ali nekako necentralisano i neobuhvaćeno lepo. Više je pažnje usmereno na opisane bičarke nego na sam pilićarnik, to sam mislio.

A, pa dobro. Shvatam. :)