Prijava
   

Plastika na kraju kanapa od vodokotlića

Jedno od najprljavijih mesta koje poseduje svaka kuća, a kojeg se često ni oni najpedantniji domaćini ne sete da treba da ga dezinfikuju i obrišu. Što je veći broj članova porodice koja tu živi, i stalnih ili povremenih gostiju koji prodju kroz kuću, to je i ekvivalent zagadjenosti te male drške od kanapa veći. Naime za nju se hvatamo pre pranja ruku, a posle obavljanja male ili velike nužde, a ruke su ti i pre toga ko zna gde sve bile.

Ćale ustaje od stola, jeo je prasetinu rukama. Češe dupe, odlazi na veliku nuždu, posle silne muke pobedjuje u epskoj bitci, briše dupe, hvata se za plastiku i povlači vodu, i tek onda pere ruke..Rešenje? Uhvatiti se za kanap kad povlačiš vodu, to sigurno u kući niko ne praktikuje.

Komentari

Volim ove definicije koje sadrže epski elemenat u sebi.

Dvoumio sam se izmedju epskog i antologijskog ;]

Pazi, još je zajebanija situacija ako je kanap bele boje, pa u blizini ručke, u dužini do tri cm, postane crn. Zato ja celu skalameriju ( i kanapče i plastiku ) redovno perem i dezinfikujem.
HA! Šta ćeš sad? :))))

Antologijski ne može ni prismrditi epskom, pih, to je tako globalistički izraz.

Ma lanac je zakon! ;)))

Moon, drago mi je da ima autora koji paze i na sitnu higijenu i ;isto'u :]

hahahahahaha "posle silne muke pobedjuje u epskoj bitci" :D ++++++

Nikad nisam razmišljao o tome. +

Pa , upravo si dao ideju "brefu" za novi proizvod i nove reklame kojima ce da nas bombarduju, na tvom mestu ja bih ovo patentirao. :))

Pa da mene kunu milijarde gledalaca sirom sveta sto im program prekidaju reklame sa mojim proizvodom? Necu :]

mislim, ok, ali opet na kraju opereš ruke tako da nije strašno. mnogo mi nešto sekapersasta definicija :)

Dobro surovi, zamisli kako se hvatas za istu stvar posle caleta, a on ju je uhvatio neposredno posto je pocesao svoja dlakava, strokava..Je l ti lakse sad? ;]

kažem, opet, to nije strašno. hvataš se i za šipku u tramvaju, hvataš se i za novčanice... ovo je potpuno marginalno, a još pranje ruku usleđuje neposredno posle "hvatanja" :D

neću da smaram, samo mi se čini da je onako, malo pederska :-p

Jebiga suki, ja novcanice i sipku u tramvaju jos uvek nisam dirao posle cesanja genitalija ili brisanja dupeta, a jos uvek verujem u iluziju da ljudi peru ruke posle vrsenja nuzde ;] Ipak ne hvata mi se za onu malu plastiku, tu vec mogu da biram.