Prijava
   

Podmetati Novaku gluten

Izraz potiče iz starosrpskog verovanja da je veliki sin nacije Đoković Novak izbacivanjem ovog proteina sredio svoju posrnulu formu i podigao efikasnost teniskog džihada na nivo iznad.

S obzirom na bogougodno dejstvo manjka glutena u ishrani, dolazimo do zaključka da ovim izrazom želimo da ukažemo na to da neko podjebavanjem izbacuje podjebavanog iz ustaljenog ritma disanja i samim tim mu se userava u trenutno raspoloženje. Internet ekvivalent podmetanju glutena bi bilo trolovanje.

1 - AAAARGHHH govedo jedno mrtvo, jebaću ti mater ludu u pičku, govnjivom motkom. Mene si našao da sečeš pička li ti materina. Sad kad ti izađem, ima da ti nabijem taj usrani menjač u dupe slepče. GDE JE ONAJ PAJSER DA MU POKAŽEM KOGA ĆE ON DA SEČE?! Daj to vamo.
2 - Ćale, ko ti podmetnuo gluten, jebote?

Komentari

Za odabir, opušteno.

НОЛО ПОСРЋЕ... ПОСРЋЕ У СЛАБОС

Zato je riža za jesti, u riži nema glutena.

Само нек је Ноло добро, и да му не подмећу глутена.

Ko ti podmeće gluten, dečko?!

Dobro odradjeno. Vama + od mene

Fala ljudi. Vidi se da ne konzumirate gluten!

reme moro alternativnim putem do pobede na prekinutom turniru!

odlična

Omiljenovao sam Vašu definiciju, pozdrav!

Kako podmetnuti gluten - bez suvišnih zašto :)

SAMO ČISTO INTEGRALNO, MOŽE I GLUTEN!
predobar izraz +

Samo izvoljevaju nešta.... PRAVDA ZA PROTEINE! PRAVDA ZA GLUTEN!

Хвала Вама од мене!
Сипати у пиће Мортиша. Како другачије?

A taman pomisliš da je sve isfurano što se tiče Novaka

Bravo +

Дука, зависи од приступа теми, јебига, углавном и јесте исфурано, али само простом променом приступа теми могу да се нађу нове зајебанције.

Фала Дука и Профо.

али само простом променом приступа теми могу да се нађу нове зајебанције

Hah

Ne. Zbog radi igranja na sigurno. Nađeš opšte mesto zajebancije (u ovom slučaju Novak, a u igri su uvek i pripadnici vladajuće garniture, Balašević i slični) i uspeh na Vuki ti je garanrovan.
I zbog primera koji jeste duhovit, ali jednostavno irealan i ne paše uz naslov. Odličan, recimo, za defku Ko ti drma kavez?

избацује подјебаваног из устаљеног ритма дисања и самим тим му се усерава у тренутно расположење.

Шта ту не паше, мајке ти?
А и о ком игрању на сигурно причаш, напишем једну дефиницију у пар месеци (ових пар дана мало интезивније). Погледај шта иначе пишем па причај о игрању на сигурно. Иначе, израз нисам ни планирао да дефинишем, него испала зајебанција на форуму, ал' ајде.
Коментар ти је онако, благо просеравање.
Друга ствар, пример и није духовит, нити је идеја да буде духовит, само детаљније описује израз. Због тога и постоји.

А и друга ствар, ја се не сећам било које интересантне дефиниције везане за Ђовака. Чак је и непожељан на Вукајлији крајње, макар колико ја знам.

Стани, још једна ствар, шта је тачно иреално у нервирању при вожњи, псовању других возача и слично?

Uf, dao sam samo svoje viđenje i mišljenje. Čitao sam ti ove defke na takmičenju, bile su odlične, skoro sve. Ne znam ti kompletan opus, tako da i ne znam da li si ikada pominjao Novaka u definicijama, mada znam da si dobar autor. Ali, nervira me kad se izbaci defka koja proziva nekog baš kad je taj u žiži - negativnoj ili pozitivnoj, svejedno. Dobro, izgleda da se to kod tebe slučajno potrefilo.

Primer jeste duhovit, jer opisuje tipičnu (dakle, stvarnu) reakciju nervoznog vozača i prepoznao sam se u ocu. Ali, sinovljeva replika je nešto što se ne čuje u stvarnom životu, zato je irealna. Uzgred, naslov nije "Podmetati ocu gluten", već Novaku. Meni bi, na ovakvu defku i primer, bolje legao naslov Podmetati gluten, bio bi isto jasan, a izbeglo bi se to igranje na sigurno. Ali, to je samo moje mišljenje, ne mora da znači da je i validno, naprotiv.
Inače, čovek se zove Novak, a ne Đovak. Bar kad ozbiljno razgovaramo.

Добро, овакво образложење подржавам.
Пази, јасна ми је замерка, али је глутен и дошао у "жижу јавности" преко Новака. Због тога је и такав наслов дефиниције. Пази, реплика ћалету јесте иреална, али јебига, боље се истиче "сврха" израза када се стави у екстремнију ситуацију. Том логиком бисмо дошли до тога да је мало који пример заиста реалан, или било која дефиниција.

Јако ретко пишем о актуелним темама, мада је Новак актуелан малтене од настанка Вукајлије, тако да једна дефиниција ништа специјално неће променити. Ионако је више дефинисана из досаде и из потребе да радим нешто што није математика у време испитног рока. Но небитно.

Сад се разумемо.

Извини ако сам мало оштрије реаговао, и буди поздрављен. :)

Ma, samo cepaj po Kosovaru, nema greške:)

Bulgakove, u pravu si ali se kapira "šta je pisac hteo da kaže". Za ovaj sajta dovoljno. A i duhovito, budimo realni:)

Reme, drago mi je da si ponovo poceo redovno da pises.

Podmetanje glutena treba shvatiti šire od podmetanja glutena Novaku. Ovo je spoticanje, miniranje u bilo kom smislu, gađanje u slabu tačku, ali se oslanja na paralelu sa jednom od najpoznatijih slabih tački kod nekog poznatog.

Dakle... BULGAKOVE, TAKVI KAO TI PODMEĆU NOVAKU GLUTEN!

Kakvo kurčevo igranje na sigurno preko Đovaka, pa trenutno bi spominjanje Đovaka u 95% definicija pokupio minus, makar od mene.

Ubijanje Zorana podmetanjem glutena Novaku

slabih tački

Hteo si reći: slabih tačaka?

E jeste, tačaka, mada nisam to hteo reći, već da se na silu trudiš da budeš kritičar, reklo bi se, posebno nakon što sam ti video dodatno objašnjenje.

Bulgakov umeš da siluješ kritikom kad je masa za. Nekad upali nekad ne jbg.
Meni bi bilo dosta da je odabrana samo zbog Bogougodno npr. Al ja sam indijanac i nemam neki izgrađen ukus. Ide ova definicija nema tu šta, niti ima mesta kritikama.

вама + од мене

Meni ovo totalno ok, sve na mestu, cak i replika u primeru. Tako i ja kazem caletu. Samo sto je u nasem slucaju "gluten=pivo", "podmetnuo=vinjak", a "ko=Beki Bekic".
Znaci: Cale, Beki Bekic ti vinjak pivo, jebote. Ista situacija majke mi.

Beki Bekic inace zovemo vinjak pivo u krugu porodice, kada nema sampona. Lakse se izgovara nego sto se pise, verujte mi. Beki Bekic. Beki Bekic. Sad u stvari nisam siguran.

@Agilni
Ništa ne radim na silu, ponekad ono što moram ili što mi ne prija, a to već nije stvar slobodnog izbora za razliku od komentara ovde. Mislim da sam sve objasnio, možda jedino da dodam da mi nije baš legao ni tajming objavljivanja ove defke pošto se baš u to vreme Novak mučio s Vavrinkom. E sad, nisam znao da se to slučajno desilo dok mi to autor nije predočio.
Dakle, nije na silu, svaka moja kritika i polemika je stvar trenutnog doživljaja, a ponekad, priznajem, i ličnog zadovoljstva. Volim da polemišem, a čini mi se da ni ti nisi nesklon tome.
I to bi bilo to...

jedino da dodam da mi nije baš legao ni tajming objavljivanja ove defke pošto se baš u to vreme Novak mučio s Vavrinkom.

За ово нисам имао појма, не пратим тенис у некој већој мери. Једном у сто година одгледам неки меч, и то је то. У суштии небитно.

Meni je uvek draga kritika/komentar od Bulgakova. On je jedan od retkih na sajtu koji ostavlja konstruktivne komentare i predloge, mislim da ne misli ništa lično loše, samo je detaljan. Ko i ja, uostalom:)

Јеботе која расправа се покренула овде. :Д

cu procitam posle komentare, sacu samo da kazem da ju odlicna +

Kao moderator Teret@n@ teme na Forumu i sportski lik koji dnevno pogleda barem tri utakmice, smejem se svaki put kada Đovak spomene gluten. Ako imalo guglate, videćete da gluten uopšte nije štetan, kao ni steroidi. Mit je da smanjuje kitu ako se prima u obliku injekcija (samo pitajte sve moje Internet-devojke koliko su zadovoljne ;) ). Uzgred, da li ste znali da je ta komična karikatura od tenisera polu-Crnogorac, polu-hrvatski Ustaša koji ne plaća porez Srbiji? Ako mi ne verujete, posetite sajt http://www.tarzanija.com gde se ja kao pripadnik sr(p/b)ske omladine redovno obaveštavam o ovakvim i sličnim Istinama.

Valsinarb90, p̶r̶a̶v̶i̶ krivi mužjak, doktor za Reakcije™ i vukajlijaški selebriti (prosek: 826.75)

Potpisujem ovo. Pozz Vls