Prijava
   

Policajac

Mitolosko bice koje se prema predanju brzo transformise iz dzelatskog oblika u fini i ljubazni oblik na pomen mita i korupcije.

-Vidi, vidi pticice, vozi 120 na sat, dodji 'vamo, kazna 200 evra...
-Nemojte, molim vas, moze li pomoci kako 50 evra da se pocastite!?
-Oh, gospodine, tako ste ljubazni, da vam necu napisati kaznu, jer se rijetko vidjaju tako dobri ljudi... Da li vam treba slucajno policijska pratnja do kuce!?

Komentari

meni je kriminalna scena iz Mrtav Ladan na ovu temu, kad Boda Ninkovic zaustavlja Nikolu Pejakovica sa hladnjacom :D Kad mu kaze Boda: E znao sam da si ljudina kakve nema :D

Idem ja sa caletovim prijateljem iz N. Sada u B. Palanku i startuju nas dvojica koji kolju pogledom i pocnu da se izdrkavaju... Medjutim, isli smo Jeepom i kada smo mu ponudili pozamasnu hrpu para (ne ponosim se tim, al' tako se nazalost jos uvek radi u Srbiji), bio je jos nadrkaniji i u fazonu: "Pa, prijatelju, za ovo se gubi dozvola itd." (sto znaci: DAJ VISE!!!).
Kad smo poceli da kukamo kako nemamo, rekao je: "Da ti nemas love, ne bi vozio dzipa!"
Naravno, kad je dobio lovu, malo je falilo da nam svima poduva (transformacija je bila NEVEROVATNA)
+++

"Jel tebi ne treba potvrda zbog firme?" xDDD

Fenomenalno :)

vozite malo sporije, moli vas drzava Srbija :D

Slican efekat ima i kad pitaju gdje radis i ti kazes da si ljekar. Valjda kontaju: ,,Neka, mozda ce zatrebat, pa da se ne zamjerim coeku, a ima i ono, usluga za uslugu...'' :-)

To je onaj fazon: "Necu ti sad naplatiti nista, svoji smo" (citaj: "Jbg, ti si moler, a ja taman planirao krecenje u maju")
xD