Prijava
   

Policajac

Zanimanje koje je u Srbiji omraženo iz razloga što je policija bila instrument za sprovođenje represije tokom brojnih javnih okupljanja tj. protesta počev od 91 pa na ovamo.
Naravno, kriminalnom miljeu i sumnjivim tipovima "murija" ili murija (ova reč je nekako postala zvaničan izraz) je bila uvek omražena tako da se na osnovu toga kada vidite tj. čujete da neko pljuje muriju odmah znali da sa njim bolje da nemate nikakva posla.
Vremena se menjaju, tako da se svoje negativne energije i mnogi drugi, da kažem čisti ljudi, rešavaju na način što će prokomentarisati nešto u stilu "Prokleta murija".
O saobraćajcima bolje da ne počinjem, njih valja sve poslati u Jasenovac, bez obzira što i oni imaju muke u životu npr. kada gledaju raspolućene glave u automobilima "kompaktno" spljeskanim, kada se susreću sa brojnim mafijašima u besnim kolima koji im vade utoku na jedan i td.
Zaključak: Stereotipi postoje u svakom poslu, pa su tako šalteruše obavezno i kurve, kao i tetkice a boga mi i one devojke što rade na trafikama, a isto tako i promoterke, koje i jesu kurve (stereotip).

Konfuzno ali nadam se makar malo jasno.