Prijava
   

Poljubio bih te u kosu,ali postim

Rečenica koju izgovaramo kada je nekome masna kosa, nije je prao danima.

Komentari

ahahhahahaha čim sam video naslov znao sam o čemu se radi
pokidala, ide u omiljene

Zbog cega bi koristio pretragu?
Bas me zabole kurac ako vec ima ako sam ja na svoj nacin napravio defku,to je razlika samim tim nije ista.
Odjebite sa pametovanjem.
+

Nisam znao da postoje. Drug mi rekao za foru, i ja se dosetio da je okacim.

Dechko Hulis, bojim se da te ništa nisam pitao... Kada budeš imao godinu i po dana staža i 300 definicija na Vukajliji onda možeš nekome da kažeš dodjebe. A do tada... KUŠ balavac.

@zagriženi,
samo pre definisanja koristi pretragu. Glupo je definisati nešto već definisano...

a jel mogu ja nesto na kazem?

u stvari ne da kazem, nego da napisem.... :-)

ja sam dao minus kad sam video koliko linkova ima ka drugim istim i slicnim defkama, al da nisam to video dao bih plus. a sad - ako vac ima toliko istih defki zasto modovi ovu ne obrisu? a ako nece da je brisu jer je dobra (ko zna mozda i bolja od prethodnih, nisam citao) zasto bi onda morao da koristis pretragu? ako je tvoja bolja, nek brisu one druge. jel tako? msm, meni sad nekako krivo jer sam dao minus, dodje mi sad iz inata da dam plus. jer jebiga, ja kad ocu nesto da definisem nikad ne koristim pretragu osim ako je to neka konkretna rec koju ocu da definisem, tipa "uraditi se". za ovako duze izraze je tesko koristiti pretragu jer ti izrazi variraju... uf, malo sam se upetljao, valjda je jasno sta ocu da kazem...

Mocni Ming
@ Nisam znao da se ljudi grupisu po tome koliko pluseva imaju na Vukajliji. Totalno ne bitna i ne vezana stvar za zivot je Vukajlije i plusevi. Ja cu ti kazem da odjebes ako to zelim.

@Mocni King kada budes imao i malo mozga u glavi mozes da mi prozivas bracu( Zagrizenog i Hulisa) a nemoj ti da mu pametujes o defkama i godinama staza i otkud ti( internet majmune) znas da li je on balavac? sve sto znate jeste da serete pun mi je kurac vas sa Vukajlije sto ste prostudirali zivot i sve videli, vi ste kurac.Mrzim kad mi neko sa Vuke pametuje,strasno, sve bih vas oterao u tri picke, retardirane, pametne materi.
smarate,zaboli ste,vi ste slabici u zivotu,nemate ni za sta karakter i ne mozete da se suzdrzite drugome da ne kenjate,ne smete sa zivotom da se suocite pa morate da prosipate znanje na internetu punom balavih majmuna.Meni te fore nemoj da prosipas nego ustani sa stolice,mici znojavo dupe u zivot! napaseš mi se muda
toliko...
inace +