Prijava
   

Polucivilizovani kvazifrajer

Bolest ekvivalent raku i HIV-u, sa jednom razlikom: u njihovom slučaju postoji određen procenat mogućnosti za ozdravljenje.
Nažalost, u savremenom dobu javlja se u vidu epidemije, široko je rasprostranjena i sve više se širi.

Oboleli se mogu sresti svuda, mada ovoj bolesti očigledno najviše pogoduju prostori za velika i fensy okupljanja, pod uslovom da je "dobro društwo i trendy muzika".

Na svu sreću pacijenti su lako prepoznatljivi, pa se mogu elegantno izbeći. Veruju da su "mnogo cool", obitavaju u "velikim elitnim krugovima", izrazito tupi sa blago retardiranom facom i izuzetno bogatim rečnikom stečenim čitanjem uputstava za korišćenje sprava u teretani.

Komentari

A jel ti ne vjeruješ da si mnogo cool?
ne opterećuj se bezveze

hahaha... Nisam odgovorna za prepoznavanje. :p

Nedostajala mi je tvoja defka ovde desno. :)

nisam ja prepoznao sebe, nego određene ljude slične tima koje si ti opisala, a sa kojima sam dobar i koji u biti uopšte nisu ni glupi ni loši u bilo kom pogledu. A i inače mi se ne sviđa u tvojim defkama velika doza hejta.

I nisi mi odgovorila, jel ti misliš da nisi cool?

sve u svemu definicija ti nije ništa drugo do stereotip

"nisam ja prepoznao sebe, nego određene ljude slične tima koje si ti opisala, a sa kojima sam dobar i koji u biti uopšte nisu ni glupi ni loši u bilo kom pogledu."

Nisam ti ja kriva što se družiš sa takvima.

"I nisi mi odgovorila, jel ti misliš da nisi cool?"

Ja znam da sam kul. Ali ova definicija ne opisuje kul osobe, nego osobe koje nisu ništa drugo do propaliteti, a misle da vrede. Stoga, ako već nisi pročitao definiciju, bar prestani da smaraš.

"sve u svemu definicija ti nije ništa drugo do stereotip"

Ne želim da slušam tvoje kriterijume, pošto ne smatram da si merodavan, što mogu zaključiti na osnovu definicija koje sam mogla 'ladno pročitati na Wikipediji, a vezane su za ono što već većina zna. Za to postoji forum. A više od 50% tvojih definicija je "forum".

E ovako, sad ću analizirati tvoju definiciju red po red:
"Bolest ekvivalent raku i HIV-u, sa jednom razlikom: u njihovom slučaju postoji određen procenat mogućnosti za ozdravljenje. " - ekstremno i eksplicitno vrijeđanje
"Nažalost, u savremenom dobu javlja se u vidu epidemije, široko je rasprostranjena i sve više se širi." - nastavak vrijeđanja, a još nije ni rečeno o čemu se tu radi i kakva je to "bolest"
"Oboleli se mogu sresti svuda, mada ovoj bolesti očigledno najviše pogoduju prostori za velika i fensy okupljanja, pod uslovom da je "dobro društwo i trendy muzika"." - ovim etikeriraš sve one koji idu po klubovima i sličnim mjestima, bez obzira na to čime se oni inače bave u životu i zašto su se tu našli. Naravno da neki pretjeruju u fenseraju i potenciranju takvog načina života, ali to su već obični šabani koje si mogla i bolje opisati.

"Na svu sreću pacijenti su lako prepoznatljivi, pa se mogu elegantno izbeći. Veruju da su "mnogo cool", obitavaju u "velikim elitnim krugovima", izrazito tupi sa blago retardiranom facom i izuzetno bogatim rečnikom stečenim čitanjem uputstava za korišćenje sprava u teretani." - po ovome ko god za sebe misli da je cool ili da spada u neku elitu je pacijent. I na kraju nisu svi koji idu u teretanu debili kojima je to sav život i koji se kljukaju koječime, već ima i sasvim normalnih likova koji samo hoće da budu u formi i da se zezaju sa ekipom iz teretane.

Sve ovo pišem jer imam jednog druga,studira na ETF-u, ide u teretanu već dvije godine, ide po klubovima najnormalnije, zajebava se, ne misli doduše da je neka posebna elita, ali ima visoko mišljenje o sebi, a pri tome je sasvim normalan, vrlo inteligentan, razumije se i u književnost i u filozofiju i u politiku i nit je pokvaren nit koga zajebava ni ništa, a ladno bi se mogao pronaći u tvojoj pljuvačkoj definiciji.

A što se mojih definicija tiče, ni ti nisi jedina mjerodavna da govoriš kakve su. Ako smatraš da je svaki odmjereniji tekst bez otvorenog hejta za forum i vikipediju, to je tvoj stav koji ja poštujem.

Ne mogu da odgovaram na ovu nebulozu, a bogami ni da je pročitam. I zabole me za tvoje mišljenje, posebno obrazloženje "zašto je tvoje mišljenje ispravno", jer uopšte nije. Ne zanima me društvo iz tvog kraja, njih nisam ni pomenula. Smaraš...

Ccccc kakav nastup!
mada moram ti priznati da sam danas nešto na lijevu nogu ustao, pa si mi ti bila "žrtva", ali i u afektu kad nešto kažem, uglavnom dobrim dijelom to i mislim.

Ja bi se ipak držao van diskusije, ako nisam spreman ni da pročitam šta je oponent napisao.

Haha Iva isprovocira coveka :)))
Bravo Iva, super ti je defka... +++

Nedostajale su mi tvoje defke... :)

Ja prije svega branim kompletan muški rod! Jer sam u životu dosta puta se sreo sa curama koje žive za to da spuste neko muško čeljade ma po kom osnovu i iskreno mislim da je tvoja definicija izraz takvog stava.

Ja se pronaso u delu o teretani.Mislim stvarno...Velika vecina bodybuildera je fakultetski obrazovana,tako da........
ja studiram na teoloskom.........

Pa to i ne znači da sam sve koji treniraju okarakterisala kao kvazifrajere. Ali ovi koje sam opisala imaju sve gorenavedene osobine u jednom.

au ja se pronasao svuda - idem u gym, izlazim po fensi klubovima, slusam komercijalu a i smekera nekad odglumim.
al nisam znao da sam polucivilizovani JEBENI kvazifrajer :D :P

O bože... Ovo je poslednje što ću reći na tu temu.

Sebe smatram dovoljno vrednom svega što u životu posedujem. I ne pominjem ljude koji znaju da vrede, a to postižu svojim znanjem i kvalitetima. Ovde je reč o ljudima koji nemaju osnovnu ljudskost i znanje, ali ipak dobijaju preveliku pažnju, jer su druge ubedili da su "frajeri", iako ne znaju šta to znači.

"izrazito tupi sa blago retardiranom facom i izuzetno bogatim rečnikom stečenim čitanjem uputstava za korišćenje sprava u teretani."
Mislim da to sve govori. Zar je trebalo da napišem: glupi su i jadni?! Ali izgleda da je ipak trebalo, jer su svi pronašli drugove u formi, koji, jelte, treniraju pa mogu da se pronađu u rečenici, iako su "pametni".

A "veliki elitni krugovi" su čista ironija. To je skupina ljudi ove vrste.

Veliki plus za komentare Jovicica i jedan veliki minus za def. Najgore je hejtovanje i generalizacija !

ma ja se zezam, znam na kakvu sortu mislis. mislim da i ostali znaju samo se malo prave vazni.

ово сам оцени ихахах одавно , али добро , опет минус ....