Prijava
   

Poplava

Prirodna pojava koja nas svake godine iznenadi kao i prvi sneg.
Za divno čudo krajem februara se može desiti i da usled topljenja snega poraste vodostoj reka i dođe do poplava, kao što i u novembru može pasti sneg. No, to očigledno nije dovoljno vlastima da nešto preduzmu. I tako samo u nacionalnom dnevniku možemo da vidimo ulice pod vodom, i onako kolektivno da kažemo svi: "E jebiga", a neko u Beogradu neka se počeša po glavi.
Tužno je što u Srbiji nema nikakvih planova i timova za kritične situacije, nego se svako snalazi kako ume, a kad dođe 1.5m vode onda uskaču spasioci da vade ugrožene. Pričali su mi stariji ljudi nekad je u sličnim situacijama bila angažovana JNA i iz svake kuće po 1 čovek da stavljalju džakove, kao nasip. I tako svake jebene godine poplave i prvi sneg prave pizdarije.

Bolje da je pozvana Nacionalna Garda Oklahome, oni bi pomogli pre ugrozenima nego vlast iz Beograda!

Komentari

Koga sad da zovu na nasipe,moj necro?Ukinuto je služenje vojske,trijumfalno,kao najveće dostignuće demokratije u Srbiji.

Ma jasno je to meni sve, ali postavlja se pitanje: Ko ce da gasi pozare? Sta ako dodje do zemljotresa? Mislim prosto mi je neverovatno to sto se znalo da je ove godine palo rekordno mnogo snega i da ce do ovoga da dodje, a drzava je bila pripremljena po sistemu : "Nece valjda".

I mi cemo da oruzijem vracamo Kosovo, mi bre rat sa poplavama ne mozemo da dobijemo!