Prijava
   

Poremećaj

Mi srbi smo, nažalost, izgubili moć razlikovanja izmedju normalnog i onog drugog. Danas je tinejdžer u društvu faca samo ako u Bus udje sa cigaretom u ustima i flašom (piva, rakije, vinjaka...) u ruci i počne da se hvali svojim neznanjem i glupošću. Devojka nije "riba" ako za veče ne bude sa trojicom a u toku jednog meseca se ne kresne sa dvojicom. Čovek u Srbiji ako ne pije i ne puši, to ne znači da je on normalan i razuman, već da je on mekušac i jadnik. Ribe u Srbiji trče za lovom i skupim kolima, tatini sinovi plaćaju još jadnijim profesorima da bi položili razred. U Srbiji si heroj ako pozivaš na rat, a ne na mir, ako probleme rešavaš pesnicama a ne rečima.

Komentari

nije tacno, nemoj da generalizujes, i nemoj da seres.

Ne, uopšte nije tako. Čoveče osvrni se oko sebe! Tatinih sinčina na sve strane, malih droljica kud god se okreneš, jednog ovakvog tatinog imam u svom razredu, a i cela moja škola je korumpirana... Manijaka i nasilnika svuda, svi glume neku "mafiju" a o pijanicama da i ne govorim...

i sta sad kao mi svi to ne znamo? Nego si ti dosao ovde da seres na vuki. Kakve ovo veze ima sa vukajlijom? A i lepo ti rece nemoj da generalizujes. Gledaj sebe a ne druge.

nista licno, ali tipicna generalizacija....I sad ti reci, al realno, jel ti poznajes vise ovakvih, ili ''normalnih''(nisu ovakvi)?

sti razredni starešina?

ja se slazem! danas nisi cool ako ne napravis koju glupost, glup si ako ti je stalo do znanja i do buducnosti kakve-takve ali normalne. budala si ako hoces da ides ispravnim putem, zarad svojih principa, a ne zelis da se domognes uspeha na laksi nacin. totalni poremecaj vrednosti!
mada dodacu da je ovo srbija, da su svima unistene nade da ce ikada biti bolje, samo nas potkradaju a mi ne znamo sta cemo od muke.
+

Čovek je u pravu, samo u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu. Mnogo ranije se neko morao setiti da zaustavi to ludilo, sada svi koji ne želimo biti njega možemo se samo truditi da ga izbegnemo, nije to slučaj samo sa Srbijom, ceo svet je u pitanju.

shadowseeek, richard.rublev i Kolfild se pronašli u ovoj definiciji... Ovu definiciju nisam napisao da bi dobijao jebene pluseve već što mi se smučilo da živim u ovakvoj okolini...
@frnjiii: da, nažalost, ja više poznajem ovakvih, pijanica i drolji...

uopste se nisam pronasao u ovoj tvojoj defki. Cak mislim da si donekle u pravu. Al nije ni mesto ni vreme. A lepo ti kazem sta da radis gledaj sebe. Ti imas jednog tatinog sina u razredu, ja sam isao u razred sa 4 tatina sina(sve lokalni biznismeni), sa decom tuzioca, sudija, lekara i nisam imao problema. Gledaj svoje i boli te kurac za druge. ;) jedino sto si pogresio je ono za ribe. Jer kod nas jos uvek takva riba fuxa a zna se za sta se one koriste. :)

Kuzminac mnogo filozofiraš, realno...

kuzmin sta se ti toliko raskenjao, odakle si to ukrao, ne bi mogao ti to sam da smislis...