Prijava
   

Porodično osiguranje

Učlanjivanje svakog punoletnog člana porodice u različitu stranku kako bi se obezbedio opstanak i napredak porodice bez obzira ko na vlast došao i kakvu koaliciju sklepali, rukovodeći se idejom da će oni koji bolje prođu pomagati ostatak familije. U suštini, to bi bila čisto nominalna i formalna podela dok bi u toplom porodičnom gnezdu i dalje trajala idila.
Zagrebemo li malo dublje, nailazićemo na korene ovog ponašanja i u istoriji. Postoje svedočenja da su domaćini jednog sina slali u partizane, a drugog u četnike, pa koji god da pobede, dobro je. I dalje u prošlost, domaćini bi jednog sina slali da primi islam u tursko vreme kako bi ostatak porodice imao kakvu-takvu zaštitu.
Naravno, mi podele volimo i posle nekog vremena bi isplivalo ono mi i oni i postepeno ne bi podele više bile nominalne već bukvalne. Volimo te bratoubilačke zanimacije, pa to ti je!

- Zdravo, tata.
- Dobar dan, sinko! O, kad si mi se setio da svrneš... Kako ide?
- Ma, nikako, sranja preko glave...
- A viđaš li brata?
- Koga? Onoga smrada i gada? More, bolje da ga ne vidim, majku li mu jebem!
- Šta to pričaš?!
- Šta šta pričam?! Nije hteo ženu da mi zaposli, kaže nismo u odgovarajućoj stranci, politički nepodobni! Jebem li mu i oca što mene posla u DS da nestanem isto k'o i onaj Boris! Kao biće dobro, da se porodično ovako osiguramo... Ma, da se svi gonite dok vas nisam pobio! Čibe!!!

Komentari

Dok rezultatte ne objave ne sjećam se kako sam glasao... +++

Mnogo dobra, profo! +++

pa MrSvedok uvek ubija defkama

Trudi se, mada danas zamalo da ubije bukvalno. But that is another story.
Hvala

porodica Velika koalicija :Š
+++

Nema šta, izgradio si autentičan stil, svaku tvoju poznajem. Ovo ti je odlično.