Prijava
 1.    

  Posebna kobasica

  Posebno mesište za posebna, teška vremena. Zavaravanje stomaka da se u pola vekne 'leba nalazi neka druga, finija mesna prerađevina. Kakav standard, takva i 'rana. Ako se ima za majonez, mož' da prođe lakše po psihu i stomak. Ako se nema, onda je i doživljaj poseban.

  Zanimljivo je to da ovakav produkt mesne industrije veoma dobro leže na gladan stomak. Valjda dva zla poništavaju jedno drugo, ko li će ga znati.

 2.    

  Posebna kobasica

  Parizer

  - Da li si raspoložena za jedan lagan ručak, imam dijetalni hleb i posebnu kobasicu?

  ----------------------------------------------------

  - 'ajde mala da te vodim na bajat 'leba' i radnički parizer da vidiš šta je 'rana!

 3.    

  Posebna kobasica

  Sitno usitnjena kobasica iliti parizer koji se sastoji od posebne svinje koja je jela posebne miševe a zatim crkla u posebnim uslovima da bi zatim bila spremljena na poseban način i upakovana u posebno crevo sa posebnim izgledom sa natpisom "Posebna".

 4.    

  Posebna kobasica

  Polni organ koji zauzima posebno mesto u životu svake žene.
  Svakakvi prođu, dugi, kratki, debeli i tanki (opa, rima!), pravi i krivi, ali samo jedan ostaje uvek u sećanju kao savršen i najdraži. Sećanje na njega čini da se dotičnoj poveća vlažnost u predelu međunožja tako da počnu da rastu pečurke iz poda, struja od 5 ampera piči uz kičmu, a klitoris se usija u trenucima kad posebnog više nema, a moraju da se zadovolje nekim drugim.

  -Videla sam ti Marka pre neki dan. Baš mi je krivo što ste raskinuli.
  -I meni je. Njegov će uvek ostati posebna kobasica u mom životu.