Prijava
 1.    

  Posle mene potop

  Priznali ili ne, to je ono što bi imponovalo svakoj muškoj sujeti - da svojim trsiteljskim sposobnostima i jebivetarskim šarmom, jače od heroina stvori zavisnost kod svoje ženke, koja će posle njega zauvek izgubiti veru u ljubav, staviti veto na svoju vaginu i uraditi trajnu depilaciju Venerinog brega sa njegovim inicijalima.

  Na snimanju filma "The Monster". Šarliz pravi pauzu između "cut" i "action", vadi tesne farmerice iz bulje, pali pljugu i popušta dugme da oslobodi svoje pištolje masnog tkiva. Mimo ograde prolazi mladi pastuv Krešimir, griva mu se vijori na vetru, ne obazirući se na neukusnu žensku glumačku postavu.

  - Krešimireeeeeeee...!!! - čuje se preko plota. Šarliz teška kategorija, pridržavajući sise, trči ka njemu sva znojava.
  - Ajooj, mene, je's to ti, Šarlizalice!? Kolika si, 'bem ti 'lebac! Pa šta ti to uradih, nesrećo!? Nema, znao sam. Gde moja močuga prošara, tu drugom kurcu sreće nema. Ccc...

 2.    

  Posle mene, potop

  Izraz koji govori da je sve dobro dok traje, a kada prestane nešto da nas zanima, okupira ili jednostavno kada prestanemo nečim da se bavimo, ne interesuje nas kako će, i šta će biti sa stvarima, ili situacijom kada jednostavno dignemo ruke od istih tih.

  Ma bitno ti da si se navozao, i sada kad je crkla mašina, aj ćao. Najpametniji si. Posle tebe, potop.

 3.    

  Posle mene potop

  Izborni program srpskog političara na vlasti.