Prijava
   

Posle se pitamo zašto nas ceo svet mrzi

Teška propaganda kojom se trujemo, jer nas u Srbiji, kao pripadnike Nebeskog naroda baš zbog toga što smo "najsuperiorniji" na svetu, taj isti svet zbog toga mrzi... nema veze što 85 odsto svetske populacije ne pravi veliku razliku između Srbije i Sirije, ali ne, nas ceo svet mrzi.

"Gde da odem a da me ne bude sramota što sam odavde"

Komentari

Nikad nisam imala problem sto sam Srpkinja, da mi se neko ismejavao ili me popreko gledao i dosta stranaca ovamo ka zapadu se i interesuje da im se objasni situacija na Balkanu.

To za Siriju je tacno.

Dosta los stereotip postoji za Bugare, Rumune, Poljake i Cehe, kao i Albance.

Uvek se setim jedne koleginice koja nam je objasnjavala kako se neka Albanska familija uselila u njenu zgradu sa mali miljon dece, jedne od kojih su joj se popisali pred vratima.

Na svu nasu srecu, Srpska Dijaspora je i dalje, koliko toliko (generalno) civilizovana.

Ne znam kako je u Nemackoj i Austriji.

Ne,ne,ne.Motiko nas mrze zbog planski organizovane propagande koja se vrsi preko mas medija,a koja je izlobirana od strane svetskih mocnika,a zna se kome odgovara takva slika o nama.Ukoliko si vec potpao pod uticaj CNN-a,VOA-e(koja je direktno projekat CIA-e,iz programa slobodna Evropa),i nekih nasih programa,onda sta da ti kazem...

Mozda da probas da odes u Siriju??? :)))
+++

Citiracu sam sebe: Teska propaganda :)

jeste teska propaganda,ali ne od strane nas.Sta zna Nigerijac da li smo mi nebeski narod ili nismo,ali da smo ugnjetavali ljudska prava na Kosovu i da smo krivi za sve nemile dogadjaje od 91 to svakako "zna"(pod uslovom da je pratio svetsku politicku situaciju preko odredjenih sredstava za informisanje)