Prijava
   

postena zena

Konzervativni extremizam kod zena, tzv "postena zena" je ona koja ljubomorno cuva i stekuje ono sto je bog namenio za redovnu upotrebu. Nekad je tesko razlikovati da li se radi o laznom ili pravom moralizmu, totalnoj konzervativnosti ili jednostavnoj vernosti, pa cesto moze doci do pogresnog shvatanja i prihvatanja doticne

jadna je postena zena, kad ostari nema uspomena... pozz od mog cimera, njegov je primer

Komentari

+, ali mislim da je ovaj pojam zloupotrebljen, jer muškarac koji ima odnose sa svim što hoda neće dobiti pogrdan naziv, dok takva žena hoće.
Poštenje i čestitost su osobine koje se stiču na drugi način, ne kroz seksualnost. Mrzim lažne moraliste, jer znam da su takvi uvek i po pravilu mnogo gori od onih koje prekoravaju i pljuju, a lako ih je prepoznati po tome što sve primećuju i komentarišu

Upravo zbog toga sto ti kazes stoji druga polovina definicije

Ја стварно не разумем зашто људи верност толико трагично доживљавају. Ако си ти са особом која је врло сексуално привлачна, и МОЖЕ до твоје миле воље, у чему је проблем?
+ ако си са особом коју волиш осећај је комплетнији,
+ савршено зна шта теби одговара,
+ постоји мали милион сексуалних игрица (roleplay), поза, места и осталих глупости да бисте стално мењкали и да би вам било интересантно.
У суштини варање увек почиње кад неко у вези (причам о озбиљним везама) занемари свој физички изглед или кад се међусобна љубав и поверење поремете. Исправите ме ако грешим.

Ja se svega toga kao kroz neku maglu sećam....:-)))

gzm, mislim da uopste nisam bio toliko iskljuciv u definiciji. nije namenjena da raspali po postenim zenama, vec po "postenim", npr ima zena koje samo sto ne idu ulicom i dernjaju se: JA SAM POSTENA! Ne smeta meni posten i iskren odnos kod npr zene koja iskreno voli, ali mi se nekad cini da kod nekih to postenje sluzi da bi sebe uzdigle u svojim ocima jer nemaju nista drugo od kvaliteta. Kod nekih to isticanje postenja moze da bude u stvari prikrivanje sopstvene nesigurnosti, jer bi u stvari volele da malo vise luduju. Mozda nisam dobro formulisao, ali mislim da sam u drugom delu definicije dao naznaku da po meni ima razlike izmedju takvih slucajeva. Neke zene postenje nose kao krst, neke kao stit, neke kao ukras, a neke zato sto tako treba. To je pesnik hteo da kaze, a sad, kako je zvucalo, zvucalo je. to isto vazi i za drugu krajnost..

Ja sam samo protiv "fejk morala" što DLZ kaže

... a takvih je mnogo.

Opusti se malo, dvopane. Popij neki sokić, onaj antistres recimo...