Prijava
   

Posteri u zdravstvenim ustanovama

Jedini način ubijanja dosade prilikom čekanja dok vas ne prozovu, ma koliko i oni sami bili dosadni.

Drugarica: E, čekaj me ovde, idem ja gore na sprat da uzmem opravdanje.
Ja: Važi...
Nakon dve pauze za kafenisanje, tri bataljona penzionera i jednog deteta koje je blokiralo saobraćaj kad su pokušali da ga uvuku kod doktora:
Drugarica: Evo, gotovo!
Ja: Da li si znala da u Nišu postoji institut gde hipnozom leče potrebu za noćnim mokrenjem. A ako prestaneš da ustaješ noću da šoraš, samim tim duže spavaš što ti omogućava da se odmoriš i imaš bolju koncentraciju na časovima...a nije ni skupo, plus, za davaoce krvi ima popust, zato postani davalac jer tvojih pet života nečiji ceo minut, tako nešto...to je plemenita stvar jer u Srbiji na svakih 100 sekundi potreban je davalac...
Drugarica: ??? šta sereš?

Komentari

Jbt, napisao si 700 definicija i ja i dalje ne mogu da pronadjem ni jednu, onako, posebno smešnu. Živo me zanima koliko ti je duplih naloga i ortaka trebalo da dođeš do ovog skora.

јао провалио си ме! ццц има скоро годину дана како пишем дефке и модератори још нису провалили све моје дупле налоге и ти дођеш пре 43 минута на сајт и одмах ме провалиш...скидам ти капу...ај сад иди па се жали тати што ти није дао муда, па чак и на интернету не смеш да пљујеш са свог налога него си моро да отвориш дупли...

imao ja muda ili ne, ti i dalje stancujes glupe definicije u nerazumnim kolicinama. kad ne bi pisao 19 definicija dnevno mozda bi i imao inspiracije za nesto valjano.

a govorim to jer mislim da si jedan od autora koji su razvodnili sajt svojim silovanjem, s tim sto se ti izdvajas jer pises izricito cesto i izrazito lose. Pajvanizacija vukajlije, to si ti. Par zanimljivih definicija od 700, i to je to.

братееее...