Prijava
   

Potrebna pomoć

Poštovani, hitno su potrebni dobrovoljni davaoci B negativne krvne grupe(trombociti) za momka koji se nalazi na lečenju u Sluzbi za hematoonkologiju Instituta za majku i dete. Davaoci ne mogu biti porodilje i lica koja su se tetovirala u poslednjih 6 meseci. Institut za transfuziju krvi, svetog save 39 (kod Hrama). Hvala unapred svima koji se odazovu ili podele apel. Za sve dodatne informacije obratiti se ocu momka Jocic Bojanu na 064 0780823

Značilo bi nam da ova definicija bude na početnoj. Unapred hvala.

Komentari

krvi dajte kafana nek place

Јбг Б+...
Минус је редак, али ваљда ће се наћи неко.

Pa kad imaš averidže za moderatore. Pretvorio se sajt u crveni križ/polumesec pošto imamo i balije i balije u nastajanju sori Deki brt. Ok je bilo jednom ono za Nešinu ženu ali brate marva se raspomamila pa sad će još malo i Rasni ovuda da iska džeparac za subotu veče. Da ne lajem dalje ali stvarno ovo nije za ovakav sajt

Šta koji kurac lik traži krv jebem ti istu, ne traži pare jebene

Dovoljna je bila samo zadnja recenica. Razumem ja tebe ali 'davljenik se i za slamku hvata'. Ima recimo brdo glupih postera, pa sta sad, skrolujem dalje kad naletim i to je to... Ovo ne menja bitno funkcionalnost sajta i nije jedina stvar koja je da kazem 'beskorisna' u odnosu na tematiku sajta.

Ma da, skroluj.. moglo nekad.. al ne i sad kad su govna od početka do kraja

Davljenik se za vukajliju hvata

Možda bi bilo najbolje da se napravi posebna sekcija na sajtu za pomoć onima kojima je pomoć potrebna. Po konstantnom pljuvanju premijera (zasluženom), može se zaključiti da članovi Vukajlije i nisu dobrostojeći, da dobro žive hvalili bi Vučića. Tako da je traženje novca ovde, skoro osuđeno na neuspeh.

Ako ovo posmatramo kao jedan u nizu poziva za pomoć, malo mi i smeta, ali ako gledamo kao izolovan slučaj, ovo je ok. Čovek traži ono što bar neko ima. Kad bih znao svoju krvnu grupu i kad to bila B Rh-, javio bih se čoveku bez problema.

Jel može 0- ili mora striktno B?