Prijava
   

Poverenje

Ono što žene imaju u svoje debele, dekintirane i odavno oćelavele muževe.

-Gde si bio?
-Kod ljubavnice.
-Ne laži! Bio si na poslu!

Komentari

Hahahahahahah. Not bad. +

U, al ti je komentar.

Konacno na naslovnoj ;)

jezonja je dobar autor :) +

E cheesy, nemo' me muvaš, ja sam žensko. :D

:+D

E cheesy, nemo' me muvaš, ja sam žensko. :D

To je sad moderno.

To je sad moderno.

More, ako ćemo u Jevropuuu... :D

Vidim i ja da ćemo na "zadnja vrata", ali to je ona druga moderna kombinacija...

Ako do 2016 vilu Ravijojlu isporučimo Hagu...

ako cemo u evropu onda moze muvanje, m?! :P xD ja sam demode, volim muskarce, videla sam da si zensko btw pre nego sto sam te pohvalila :)

лепи поздрави. морам да кажем да би ми се ово много свидело да је истинито, пошто ме у том случају вероватно ни жена не би оставила. али јесте и зато сам дошао да ово прокоментаришем и да ти кажем да ниси у праву.

нису сви мужеви дебели, ћелави и без пара. ја сам додуше проћелавио али имам много другова који нису, док редовно тренирам и трчим тако да могу да се похвалим да нисам дебео. паре нису битне већ је важно да се човек прво уздигне духовно. ја сам чак успео да пређем границу и да достигнем ниво у коме лако видим ствари које многи људи не могу да примете ни на разним опијатима. то је дуг процес и потребно је много времена и посвете да се дође до тог нивоа свести. пробајте, моји савети су вам на раполагању.

среки

Јесте Сретене, срешћемо се опет, негде ти и ја, кад звезде нам се склопе, као некада...Нисам те ја због тога оставила.

опет поздрави. мислим да се нисмо разумели. причао сам о својој бившој жени. кад сам већ ту, приметио сам нове пропусте у дефиницији. наиме, не видим зашто би неко лагао ако је био на послу, а не код љубавнице? верујем да си мислила обрнуто, јер жена никад не опрости превару. бар не права жена. зато не треба варати жену. али на грешкама се учи, дабоме.

сретен

Pa što si onda ti mene varao, crni Sreto, crni Sreto, šta će s tobom biti?