Prijava
   

Prajd 2011

Prajd 2011 - Glavna tema Republike Srbije.

Dok nam je zemlja u rasulu i štrajkuje gde ko stigne i kako stigne (počev od malinara, radnika fabrika ovih - onih, do prosvetara), dok nam oduzimaju već oduzetu teritoriju Kosova i Metohije i traže povoda za novo bombardovanje, dok po pedeseti put kandidat za ulazak u Evropsku uniju Republika Srbija postaje kandidat za ulazak u EU, dok nam se predsednik Boris Tadić ili Vam poznatiji kao Borhan Tadići izvinjava što su nas klali i ubijali, dok se neprekidno polemiše da li je istoimeni bio rukometaš ili fudbaler ili teniser ili peniser, ili samo rukometaš i peniser, ili neki primač ili superheroj ili svih 100 funkcija,
dok se vrši jebeni popis stanovništva gde se ne zna ko pije ko plaća, a ko Srbima u Hrvatskoj šalje pisma u kojima ih pozivaju da se izjanse po nacionalnoj osnovi kao Hrvati,
u Srbiji je glavna tema tj. famozan Prajd 2011 , da li žena ženu jebe dildom u četiri zida ili javno? Ili pak da li se pederi jebu po parkovima ili u svojim stanovima, pa se oglašavaju tako da komšije misle da lokalne mačke imaju teranje?

Da li ste imali priliku da upalite televizor, a da ne čujete prajd, ponos, parada? Sem na eurosportu ili sport plusu, to bi ipak bilo malo previše i za nas, zar ne?
E pa dragi moji, niste.

Dakle nemojte slučajno da preskočite da prozborite koju o prajdu i tome šta nas posle njega i uoči njega očekuje.

Nacionalni dnevnik NN televizije.

Jul 2011
Najvažnija vest dana: "Da li će se održati Prajd 2011 ili ne?"

Avgust 2011
Najvažnija vest dana: "Da li će održavanje Prajda 2011 potpomoći Srbiji da postane kandidat za članicu EU?"

Septembar 2011
Najvažnija vest dana: "Da li održati Prajd 2011 i pored pretpostavki da je moguće nasilje od strane huligana ili Vam sterjt normalno afirmisanih i familijarno orijentisanih ljudi?"

Oktobar 2011
Vesti:
"Komšija komšiju zaklao sekirom.
Napad Kfora na nenaoružane Srbe na prelazu Jarinje.
Srpske odbojkašice osvojile zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu koje se održalo u našoj zemlji."

..a sada najvažnija vest dana (nedelje, godine):
"Ministar policije Ivica Dačić izjavio da se Parada ponosa (prajd) ove godine ne može održati zbog toga što je ocenjena kao skup visokog rizika zbog najave nasilja na ulicama Beograda."

i posle beskonačnosti.. PRAJD!

Komentari

Kontam ja tvoj bol ali neće ti ovo dobro proći, ne daj se.

Hoćeš da kažeš da taj prajd nije toliko bitan da bi se pisale kilometarske definicije o njemu, jel' da?

Hoću da kažem da mi je pun kurac Prajda, pa i to da podelim sa istomišljenicima ili neistomišljenicima, kako god. :)

Može + kao podrška jer ti je prva defka i zato što delim tvoje mišljenje, ali nov si i skrati malo defke, pa kada se probiješ ti onda raspali po tastaturi.

da li žena ženu jebe dildom u četiri zida ili javno? hahahaha! Bravo kralju! +

ja nisam bas ukpirao definiciju pa ako oces da mi razjasnis...el tebi zao sto su ga otkazali ili nije?...el ti pun kurac prajda u smislu da si i ti ponosan ili ti je pun kurac zato sto ti je pun ili si mislio nestoi trece?....

Ovo što reče aurorex... Ideja ti je ok, samo što ovo već svi znamo, ne moraš da nas ubeđuješ ...trebao si samo da upakuješ na neki originalniji način ...inače, ljudi najviše vole kad im se govori ono što već znaju samo na lepo upakovan način na koji oni ne znaju da upakuju

Нњшто најљигавије што сам чуо у вези (не)одржавања протеста ЛГБТ популације је изјава ресорног министра за позадинске радње.
Када је дословце рекао да се плаши "насилне промене власти на улици", те да је због тога забрањено сво окупљање.
Шта то значи и шта да очекујемо на следећим изборима?
Забраниће опозицији да изађе, да не би дошло до промене власти?

Искрено, не би ме чудило, као што ме није зачудио ни онај циркус на изборима у Београду, када су радикали, са ДСС и СПС имали већину и предали предлог у скупштину града, а неки анонимус, заменик градоначелника Алимпијевић рекао да "се њему чини да то није то и да ће он да сачека још мало"... односно док се не утале на свим нивоима.
Толико о томе и демократији у режији оних који се тако зову.

Bobi, seti se šta je bilo sa onim što se plašio promene vlasti na ulici :)

Све је речено :) Хвала Богу па је отказана.. Од мене + и * за дефку :)