Prijava
   

Pranje kose omekšivačem

Problem sa kojim se suočio veliki broj muškaraca. Nastao je zato što su muškarci prirodno predodređeni da na prvi pogled u kupatilu prepoznaju samo: penu za brijanje, žilet(ako imaju devojku i losion), sapun(za neuspelo čišćenje ruku od motornog ulja) i, naravno, ve-ce papir. Novi trendovi su nametnuli da i muškarci peru kosu(?!) i muškarci su morali da pronađu način da u moru preparata ženskih ukućana pronađu misterioznu stvar nazvanu "šampon". Istraživanja su počela:"balzam", "izbeljivač", "pakovanje"... ovi izrazi muškarcu nisu poznati. Evolucionim napretkom su uspeli da identifikuju i slovo "š" na bočicama i tako spasu sebe od pranja kose mlekom za telo ili nekim opasnijim supstancama.
Sve je bilo u redu dok... (uzdah)... se nisu pojavili "koncentrovani omekšivači u tri puta manjem pakovanju!" koji sada stoje na istoj polici kao i sve ostale šarene đakonije... Postojali su napori da se identifijuje veliko slovo "Š", ali su metro-gej dizajneri bočica zadali poslednji udarac pravim muškarcima napisavši na bočici naziv preparata sa uključenim kaps-lokom.

muškarac1:"E, matori! AU BRE! Šta ti e to s kosom?"
muškarac2(obrijane gleave):"Ma pusti bre... ja tražio "š" i opro kosu koncentrovanim omekšivačem..."
muškarac1:(uzdah)... "Znam kako ti je... makar mirišeš na lavandu... ili šta već... Tako sam ja jednom..."
Diskusija se nastavlja do kasno u noć.

Komentari

Sticajem okolnosti, poslednje pranje kose pred moje vencanje je odradjeno na brzinu, u mladinoj kuci (inostranstvo) gde sam to uradio necim sto mi je najvise licilo na sampon!
I dan danas se nadje poneko zeljan zajebancije,koji mi pomaze da to ne zaboravim!

E, pazi ovo, nervus: pre... hm, izvesnog broja godina, teška žurka, i moj drugar, zvaćemo ga Đole, odlazi sa svojom ženskom u kupatilo da mu ova pere kosu. Njena drugarica, u čijem se stanu stvar dešava, pošto zna da je ova malo pritupa, joj napomene: Pazi da ne uzmeš balzam! Ova se iskezi, kao: ma ti ćeš da mi kažeš. Posle pola sata ulazimo mi u kupatilo da vidimo jel ima mrtvih, i zatičemo nju kako mu trlja glavu, ovaj zasp'o u kadi, a ona mrmlja: Ma, što neće da zapeni... Njena drugarica se udara šakom u čelo.
Elem: NIJE MUŠKA SPECIJALNOST!!! Ne valja definicija...
šalim se.
+++

Kad sam se oženio Grkinjom i prvi put dole krenuo na kupanje odneo sam na plažu umesto mleka za telo tutkalo s prozora