Prijava
   

Pravda za španske serije

Španske serije vode poreklo sa teritorije Španije,snimile su ih njihove domaće produkcijske kuće,eventualno u saradnji sa nekom inostranom produkcijskom kućom.Kod nas se prikazuju na Studiu B,i na B92 najčešće.
Ko je gledao ''Seranove''ili,,Moje dobre komšije''može potvrditi da nemaju ništa zajedničko(sem jezika)sa serijama produkcijskih kuća iz Meksika,Kolumbije,Venecuele.
Španske serije imaju specifičan humor koji je nastao zamenom teza i pogrešnim interpretacijama i tumačenjima.Bazirane na svakodnevnom životu,sa glumicama bez silikona,i ostalih veštačkih pomagala.Akcenat na tome da se publika zasmeje,opusti i da se identifikuje sa nekim od likova.

Komentari

Seranovi su legendarni santi je legenda

Humor im je glup,svejedno.-

Stvarno mi je više smor da ih stavljaju u isti koš sa onim južnoameričkim
Želim malo slobode da kad kažem da gledam španske serije ne budem optužena za praćenje onoga što se najčešće emituje na Pinku

Šteta što više ne priikazuju ‚‚Moje drage komšije``

nista, ti ne kontas o kojim se spanskim serijama radi, spanske serije (i film) su jako kvalitetne, a ovo latinoamericko sranje je uzas... +

Ja volim "Seranove" i "Moje drage komšije" i "Pakov svet"...humor im nije glup, već simpatičan i zabavan.

komedija zabune k'o komedija zabune.

+

ja sam proždirao Moje drage komšije, mnogo gotivna serija, krivo mi što sam počeo tek od petneste epizode da gledam, jer je trebalo 15 čoveka da ubede ovog konjja da to nije neka kasandra serija :)

Najjači likovi u seriji...redom Marijano(bio mi i avatar neko vreme), Emilio, Mauri, Ihinio i La Ljervas.

Upravi si mardz ali ovo nema nikakve veze sa slengom