Prijava
   

Pravilo sitnih kolača

U početku, dok ih je mnogo i možemo da biramo, jedemo one koji nam se najviše sviđaju (sa puno oraha, prave čokolade ili nekim dobrim filom nauštrb onih sa predominirajućim testom ili izraženim prisustvom kora). Tokom vremena (sekunde, minuti ili za one sa čeličnom voljom - sati), kako se broj kolača smanjuje, pa se na kraju svede na svega nekoliko najneatraktivnijih, a najčešće u nedostatku bilo čega alternativno slatkog, upravo ti bivši neprivlačni postaju najbolji i svi se oko njih otimaju. Bolji čak i od onih sa početka.
Osim što se odnosi na sitne kolače, ovo pravilo postoji i u međuljudskim odnosima (samo bez kanibalizma) i nije baš pravilo, već više uteha.

Komentari

ovo je tako sentiš :)

:)))
Raski:
Umalo da počnem da se svadjam sa tobom. :))
Sreća pa videh da je ovo tvoje delo.
Šta bre patetično, fenomenalno.

e baš jeste !!! (volim da se svađam ... upozoravam te)

Na pravoj si adresi za to.
Pripremi oružje, a ja ću da skuvak kafu da ne pušim u prazno.
Čekaću te na nekoj definiciji, a ti traži.
Nijeeeee!!!

jeste malo u pravu Raski ;) pljus

Nekom se jede nešto slatko :)

+
ajde da ne ponavljam ja cu da napisem da je "pametno" i "edukativno".

bravo. sistem losih zurki... trazis najbolju ribu koja je tu. jbg, kad nema bolje :)

Pa prejebeno, oblande zadnje ostaju. ( Cure koje kroz pivo postaju mnogo ljepše). Plus k'o krst na Jahorini.

Sistem popisanih tresanja.Za one koji ne znaju : " Posla baba na vasar i ponela punu torbu tresanja da proda.Kako je do vasara bio dug put a torba teska baba se zinervira i prospe one tresnje da ne bi vukla i jos ih iz inata i popisa. Tako ode na vasar. Uvece kad se vracala baba ogladni i naidje na to mesto gde su bile prosute tresnje.Gledala i pocela polako : -Ova popisana, ova nije.Ova jeste ova nije...... i tako ih pojela sve!!!" + za defku