Prijava
   

Pravilo stopiranja

Što je auto starije, to je veća mogućnost da će vam stati.

Komentari

Провјерено милион пута. +

Pa naravno, ja sam se uvjerio isto tako. Još je bolje odmah pored raskrsnice nekih 20,30 m stati i stopirati jer ovi što su tek skrenuli sporo voze pa vrlo često stanu.

evo vam savjet za stopiranje +

Eh i to, al rijetko naletim na žensku da stopira :/

ali i što je auto starije to bi više trebalo da razmisliš da li da ulaziš u njega. e kakve se tranje voze ulicama da te bog sačuva.

Ja jednom bacim štop i staje mi yugo, sam lik. Kaže ulazi nazad, ne mogu prednja da se otvore :D Al dobro, nije loše bilo, izašao sam živ :D

Ali... a šta kad ti u noć zakasniš na zadnji bus radeći prekovremeno... stopiraš mrtav umoran... i onda ti stane ženska?

Pa kad ti kroz glavu počnu prolaziti misli... je li to trandža... je li ona normalna... da te neće još ne daj bože napasti tako mrtvog umornog dok ne možeš da se braniš? :D :D :D

Free candy kombiji uvek staju..

Шансе да стане су пропорционалне броју година
+

Što je auto starije, to je veća mogućnost da će
vam stati.

A ako stane, nije izvesno da će ponovo krenuti.

Ali... a šta kad ti u noć zakasniš na zadnji bus radeći prekovremeno... stopiraš mrtav umoran... i onda ti stane ženska?

Tako je mene prošla prva komšinica, valjda me u mraku nije poznala, ii je jednostavno vukla neke tripove u autu pa joj bilo ofirno da mi stane. B)

Free candy kombiji uvek staju..

Meni je jednom stao komšija sa krš kombijem transformer onaj, valjda se tako zove. Dovuko mene i jarana do u grad i kaže, kad se vraćate, da vas čekam? Reko spavam ovdje kod tetke, samo ti idi. Dovoljno je jednom u onom se provozati :D

Naravn, hvala crveni iako nisi prvi :D

normalno da je istina, nisam ja džabe stopiro sve ove godine :D

Školu završih putovanjem na palac i ovo potpisujem...