Prijava
   

Pravna drzava

Da se moj ćale pita Srbija bi to i bila.

Ja:"Je l' si čuo što je ona lik silovao tri devojke i još ga nisu uhvatili"?

ćale:" Ma sve bih ja to obesio čeličnom žicom za jaja na Trgu republike pa da vidimo ko će posle da proba nešto slično a i one dilere, za primer drugima, pametan bio onaj Dušan (Dušanov zakonik)".

Komentari

Pozdravi ćaleta,moj čovek.
E to je demokratija:Iran,Kina,Rusija.

Да се ја питам, увео бих ''судије'' као у оном филму. Значи, био би одређени број специјално тренираних јединица које би имале овлашћење да на месту убију:

- силоватеље
- наркомане који краду и повређују људе ради дроге
- ретарде који се туку на стадионима

Значи, пресуда на лицу места.

Kaze covek, lepo mi da njih pookacinjemo pa da pozovemo i diplomate iz Evropske unije da vide. Pa kada pitaju sto tako, mi da im kazemo, vi vase lepo drzite u zatvorima koji su bolji od nasih hotela a ovo je Dusanova zamlja i ovde se to ovako radi xD On je covek evropskih svatanja ali zbog ovakvih stvari poludi... Najjaci sto lik uvek kada gleda na televiziji da se desilo neko silovanje, zlostavljanje ili neki pijani majmun pobio u saobracajci celu familiju on odmah reaguje, ma sve bi ja to zicom... I onda se svi pogledamo i znamo koja prica ide dalje :) Hvala Bogu, drzava nam takva pa svaki drugi dan ista prica...

+++++

Da imam dao bih ti 50 pluseva. Najgore od svega je što imamo drugi najstrožiji krivični zakonik u Evropi (jedio je ruski nešto strožiji).

Baš sam uči ona pravnom faksu, jedna od uvijek prisutnih predizbornih obećanja koja uvijek pale - pooštrenje sankcija.... Narod želi linč.