Prijava
   

(Pred)osecanje u spanskim serijama

Predvidjanje buducnosti....

Sedi Huana Kastilja na krevetu, nesto kenja sa Fernandom de la Fragosom i odjednom oseti kako je boli srce, 'vata se za njega (za srce), tu Fernando uskace:"Sta ti je, Huana?", a ona:"Ah, predosecam da ce nesto lose da se desi....Ah, nesto nije u redu sa mojim sinom Migelom Velaskezom de la Grivom, sigurno je u nevolji! Moram odmah da ga zovem!"

Komentari

ali Migel Velaskez de la Griva je nedostupan, oteli su ga krijumcari kokaina iz ruralne sredine i drze ga kao taoca u kucici na drvetu

И ту мама обавезно зове пандуре,Фернандо узима ловачку пушку и креће у бој,Родриго иде код попа да се моли за Мигела итд.

hahahahahahahahaha.......da, da, a mama Huana sedi kuci da place, dok ne dodje cerka da je pita: "Mama, QUE PASA?????" ili ti na nasem:"Kevo, sto pizdis?" xDDDDDDDDDDD

Za to vrijeme Rodrigo od popa saznaje da su otmičari, krijumčari kokaina iz ruralne sredine, zapravo Sindikat uskršnjih zečeva ( koji su u slobodno vrijeme i krijumčari selotejpa, a ne kokaina kako se pogrešno misli). Rodrigo zatim šalje goluba pismonošu da osbavijesti Fernanda o svojim šokantim saznanjima.

cekaj bre ko je sad rodrigo?

Rodrigo je magarac u pozadini.....left behind.....xD

Rodrigo je jedan mladi čovjek koji tvrdi da je Migelov rodjak. Prema njegovim riječima imaju zajedničkog pretka koji se zvao Adam ( pop zna nešto više o tome).

@metalka
aha znaci, Rodrigo je migelov rodjak before he forget da ga je migel istukao kao malog

Koliko ja znam Rodrigo je zapravo vanbračno dijete žutog moćnog rendžere i Borisa Jeljcina. Pop zna nešto više o tome.

Ma bre, Rodrigo je sin od onoga Mile sto je sa Paolinom sestrom bio u nesrecnom braku, kad su '99. bombardovali, pa je onda njena sestra svercovala cigare prethodne godine sa mojim unukom Radisavom, a onda je dosao Alvarez da bije popa i natera ga da prizna da je spavao sa Vukajlijinom zenom.....

Pop nikad nije spavao sa Vukajlijinom ženom (iako je imao namjeru), jer se zavjetovao Bogorodici od Guadalupe na celibat. Tu laž je plasirao Hose Antonio zato što mu je papa Benedikt bio dužan neke pare, pa da mu ocrni preduzeće. Supermen i dalje nije umiješan u cijelu ovu priču.

Fernando i dalje jezdi preko polja, sa puškom na ramenu, tražeći Migela. Tako jezdeći nailazi na Kraljevića Marka. Marko ga ispituje da li zna gdje ima kakav dobar majstor ( Šarac se pokvario, vjerovatno je u pitanju pumpa za gorivo).

ahaaaaahaahahshahahahahaah.....leleeeee....dokle mi dogurasmo sa ovom pricom.....horror!xD

Kad bi ovo vidjela Televisa, eeeee.....Televisa presenta "Strast i reuma popa sveznajućeg".

hahahahahaah..........lud si skroz

imas smisla za humor, defkaj malo vise......

Hvala. Definisao bih al nemam inspiracije.

Pih bre, idi ti kod Huane Kastilje da ti ona prorekne nesto, mozda postanes glavni Vukajlija......:)

Hahahaa, hvala na savjetu.