Predispitni proliv

Shomy23 2012-06-30 11:45:21 +0000

Легенда каже да статус студента добијаш кад положиш испит, паднеш испит, појебеш колегиницу и бар једном се усереш пре испита. Ок, ово последње и баш није препоручљиво ако се деси на пример пре него што појебеш колегиницу, јер ако кучка зна да си се уср'о, од ње нећеш да добијеш ни скрипту из Дидактике, а камоли пичку.
Што се саме проливчине тиче, једна од његових карактеристика је да те углавном протера десетак минута пре него што кренеш на испит. Научници универзитета Колумбија након вишегодишњег истраживања дошли су до закључка да највећи број студената који одлуче да одустану од испита, то раде јер им се десило да пре одласка на испит обимно фекалишу и да нису у стању да оду до факса, због тога што им је буљсон црвен као павијански рч.
Најчешће карактеристике преиспитног пролива су да смрди више него обично, траје више него обично и шири сенфару више него обично.

Савет: Ако не желиш да ти рч пулсира кад одеш на испит, као што пуслира Кркобабићево срце док гледа рутаве ноге Гордане Чомић, исери се брате к'о човек ! А и ако не положиш испит - ко га јебе. Бар ћеш знати да си се квалитетно иср'о.

5
33 : 5
  1. aaaaa, jebena didaktika...
    +

  2. Ко ово није доживео, није ни имао озбиљан испит:Д
    +++

  3. Da da,delim to iskustvo sa vama ahahahah :D

  4. Зајеби студирање, иди мијешај цемент

  5. Ja sam imala mesec dana problema, na kraju sam skontala da je bilo na nervnoj bazi... ili previše kafe! :D

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.