Prijava
   

Predostrožnost iz iskustva

Činjenica da velik broj zaposlenih u prehrambenoj industriji ne konzumira proizvode firme u kojoj rade. Slično je i sa nekim drugim granama privrede..

- Radnik u pivari iz iskustva ne kupuje pivo koje proizvodi (mada zna da se sva proizvode u sličim uslovima), jer zna koliko pacova nalaze u skladištima žita, da im je ječam pokisao, većina zaposlenih ne pere ruke posle pišanja, i da je pivo koje proizvodi konkurencija generalno bolje.

- Radnik u mesari ne konzumira mesne preradjevine firme u kojoj radi, jer zna šta se sve stavlja u paštete, salame, nareske..

- Radnici u pekari kupuju hleb negde drugde, jer na poslu imaju miševe, inspekcije podmićuju kako ih ovi ne bi zatvorili, a u hleb i peciva stavljaju samlevene proizvode od juče.

- Viši menadžment i generalni direktor ne voze automobile koje proizvode.

- Tomica Milosavljević se ne leči u Srbiji..

Komentari

Aviomehaničar u pojedine avione "ne meće" ženu i decu.

Istinito, iz primera po mojoj familiji.

Svejedno ne letim avionima, ali mislicu a to.

Хм... Мој зубар има теорију да су композитне (беле) пломбе боље од црних и замениће ти све старе пломбе белим, а њему самом су пуна уста амалгама. :))

Meni stavili neku belu, nanotehnolosku plombu..Kontam zdravlje je, neka kosta, lepse ce izgledati, plomba je navodno pravljena nekim novim tehnologijama pa mozes cudovista sa njom da bijes koliko je tvrda, takve ima terminator u cetvrtom delu, i..Ispala posle 3 meseca.

hahahahahahaha... tebi plusčina, a ja idem da napravim svoju baštu, njivu, ..., sve u svemu mislim da nikad više neću piti pivo... radnici ne peru ruke... :))))

Jbg...ironija. Sad će da mi se zgadi pivo. Al' dobro prije piva par čašica šljivovice, pa neću ni misliti na to :)
+ za defku

Cale mi je nekad davno imao praksu u pivari. Sumnjam da su uslovi bas i danas takvi, ali kaze da je ono bilo zivot da ti se zgadi..A imam i drugare iz Apatina :]

Што се тиче пива, пијте Лав, ваљда Карслберг има неке лепкове/спрејеве/утоке/отрове за те пацове.

А што се тиче те предострожности- гувернер НБС своју уштеђевину сигурно не чува у динарима. Плус и фејврт! :)

Da, radnik u pivari pije pivo druge pivare, misleći jadničak da u toj drugoj pivari pišaju pa peru ruke i nemaju pacove... Haha...