Prijava
   

Predsednik kucnog saveta

Osoba koja se od svog rodjenja spremala za taj posao. Nedruzeljbiva prema svima koji zakasne sa davanjem novca za liftove koji se stalno kvare, sijalice koje nikad ne rade, oluke koji su redovno shuplji, ulazna vrata koja stalno neko sjebe, chistachicu koja jednom u sto godina pljusne kantu vode po jednom spratu itd.
Odlikuju se koliko je to moguce (zbog 100-ak godina) brzim hodom, prijekim pogledom, i redovnim "kulturnim" propitivanjima tipa:
-"A vi ste imali sinoc goste..." u nadi da ce saznati sve detalje i brojeve lichnih karti dotichnih gostiju. Takodje ne podnose stanare koji ne idu svakodnevno na kafe kod ostalih komshija u cilju prenoshenja korisnih tracheva.
S'vremena na vreme organizuju sastanak iliti skupshtinu stanara na stepenicama ispred zgrade gdje se pojave samo osobe slichne njemu, tj. njegovih godina i koje nemaju pametnija posla.

Lezala sam u bolnici 3 dana zbog upale pluca.
Tadashnji PKS je drugog dana doshao mojoj staroj i rekao da sam prethodne vecheri doshla sa nekim momkom, obucheni oboje u crno, lupala na njegova rata i plashila njegovu zenu.
Mozda i jesam mada se toga ne sjecam jer sam imala temperaturu preko 40...Vjerovatno sam pobjegla kroz prozor bolnice, skochila sa chetvrtog sprata, prezivjela, nashla nekog lika, obukli se u crno, istraumirala njegovu zenu i kao spajdermen se popela nazad u bolnicu.
Da jesam, vjerovatno ne bih sada bila ovdje...

Komentari

"Da jesam, vjerovatno ne bih sada bila ovdje..."
Da, primili bi te u SAS :)

to odma oćerati u pičku materinu...