Prijava
   

Pregrada za jaja

Nije neka preterano neobična stvar, imamo je valjda svi u frižideru, u pitanju je odeljak pri vrhu vrata sa tačno onoliko udubljenja koliko nema jaja u standardnom pakovanju tako da posle mora da se nađe mesto i za kutiju. Mnogi je stoga ne koriste, mislim pregradu. Ko što rekoh sama pregrada nije neobična, neobično je to što sam pre nekoliko dana u njoj našao tri bubarusa, vizuelna autopsija pokazala je da su dvojica preminula usled promrzlina a treći je bio na samrti. Bela smrt. Strašno. Neobični neki Rusi što crkavaju već na plus pet al dobro.

Neobičnije je ipak pitanje šta koji moj tri bube u ropcu traže rano ujutro u praznoj pregradi za jaja. Nakon što sam promozgao malo pala mi je na um stara bušmanska priča o groblju slonova. To je po predanju izolovano mesto na koje stari slon, kad oseti da mu se približava kraj odlazi da umre. Ova priča je i danas vrlo popularna i retko propušta da izazove obilato curenje telesnih tečnosti iz usnih šupljina lovaca na slonovaču, bila istinita ili ne. Međutim, bube, kao što svi znamo nisu slonovi tako da teorija pada u vodu, a ako si i otišao na skrovito mesto da dostojanstveno umreš šta će ti društvo, mogao si isto tako da krepaneš i u sudoperi.

Nakon što se uz dužne počasti otarasih bubijih ostataka, latih se čašice domaće ljute da se dezinfikujem i promozgam još malo. Ovo bi možda moglo da dovede do zaključka da sam bube pojeo, međutim to nije istina. Elem, pošto dodatno mozganje nije donelo ništa novo, lakomisleno sam čitavu stvar pripisao slučaju i otišao svojim putem i sve bi to bilo sasvim u redu da se zgoda nije ponovila sledećeg jutra. A kada sam i narednog opet zatekao tri bube već sam video da je vrag odneo šalu i počeo bolje da pazim na svoje postupke, osobito uveče.

Sledećeg jutra - opet tri bube, pa majku mu kalajisanu ček da se setim šta sam radio sinoć, seo da gledam mitbasterse što sam poskidao, sipao jogurt, uzeo pola tviksa a drugu polovinu spremio u frižider kao i svake prethodne večeri... čekaj malo brate mili, ako sam svake večeri ostavljao po pola tviksa tu se nešto ne slaže, kako god obrnem račun, četiri polovine tviksa sam u minusu. Tu smo dakle, odjednom čitava stvar ima debelog smisla.

- E, de si brate, šta ima?
- Eto, izgleda da imam ježa u kući, mnogo voli tviks i u znak zahvalnosti ostavlja mi tri mrtve bube, inače ništa posebno, ti?

Komentari

Како је добро ово! За одабране, генијално!

Hahahaha, crni grujo, pa ovo je tako maestralno! Od čega ti priču napravi olololo +++

Šta da radim, oće mi se neku seraniju da napišem tu i tamo. Inače priča ima elemenata zasnovanih na istinitim događajima :)

Originalno i jebački, grujane. Imaš moj naklon :)

Brate, ovo me je oduševilo, šerif! * Stvarno vredi pročitati, totalno neočekivano.

Inače, ja ne znam šta ću od buba-švaba, pobacala sam one tablete sa bornom kiselinom po celoj kući, nemam nigde hrane sem u frižideru, čistim, ali SVAKI DAN u lavabou zateknem nekoliko beba, još onako minijaturne. Ne znam šta da radim više, bar ne viđam ove velike po kući više.... Mada, pre dva meseca sam ugasila svetlo izašla, kad sam se vratila OSAM njih. o.O

Stvarno dobro. Da ovakva tema drži pažnju do kraja ..... Majstorski.

Ako ne odaberu do tad, ja ću ovo za tri dana da predložim, stvarno mi nikad ovako duga defka nije tako lako pala za čitanje, ja sam jako oduševljena ovim.

Jebote svaka čast. Stvarno mi ni na kraj pameti nije bilo na koju će stranu ovo da ide :)

Ma begaj, kad se žgadija nakoti nos da odgrize, nema leka.

Ne troši Smorka predlog, nije ovo materijal za odabrane. Nije definicija u strogom smislu, a vala ni u proširenom, nema poruku pa čak ni poentu, samo je kratka debilna pričica. A i da se odabere, teško da bi skontali oni koji ne žive u bubećoj simbiozi :)

Znaš kako, ja mislim da to ko će šta predložiti, treba da bude stvar isključivo ličnog izbora, a mene je iskreno ova defka oduševila skoro kao Trišin Aragorn, a to je dosta. Uostalom vidim da i drugi ovde dele moje mišljenje, tako da, će bude. I'm a stubborn chick. :P

U tom slučaju oduševljeno se klanjam ličnom integritetu, ko sam ja da osporavam išta što ide na moju vodenicu :)

Ima li ovo veze sa Psetovim jajima koja su danas relinkovana na forumu?

Jok more, nisu pseća za mračan frižider, to se iznese na dnevno svetlo - da sijaju kao sunce.

Al ova bubašinterijada je nešto što sam očekivao da vidim ovde na nikad.

mnogo toga ima veze sa psetovim jajima #samokazem

jaja za postovanje, nisu mnogo otecena vidi se da ih praznis cesto

Било би штета да је ово прошло незапажено.

Tuga...dođeš u frižider da jedeš tviks i umreš, ladno.

što si minus dala kotzko

:))) pa jesi mi rekao u pvt da dam -?

:))) pa jesi mi rekao u pvt da dam -?

ohoho počeli smo prljavo da igramo

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeež! +++

Ma šta koj moj, patrik isto! *

pvt sluzi samo za slike intimnih delova tela a ne za dogovaranje oko ocena... nemate slifa

Mrzrlo me da čitam prvo, al nesam se pokajaja

Пипач хлеба

pvt sluzi samo za slike intimnih delova tela

Svoji' il' tuđije'?

Ja jos trazio u pvt otvoreno i samo me ignorisala... I sad se pravi kao da ne zna... :(

I jos se zlobno smijesi jos...
#zenesudjavoljarabota

Imaš dva još (prim. NikolaKG80)
:)

Surova si ti... Niktov je idealan par za tebe :'(

Kocka je okrugla Pajo...

@Tužni Lijam, ako ne pomažu tablete sa bornom kiselinom, probaj tablete sa Bornom Ćorićem.

Ne mogu da provalim u kom kontekstu sam pomenut, ali mislim da nije ok da me ogovarate u definicijama koje ne posećujem i ne čitam.