Prepad

kierkegaard 2022-06-14 19:48:09 +0000

Стартовати рибу без много увијања, прићи девојци тако изненадно и објаснити јој колико је њена влага значајан предмет твоје жудње. Архаичан израз из 60тих година који означава страобално нападање женског плена тако да она не може то одмах да процесуира и услед забода и оклевања у глави, нападачу може дати предност у следећим корацима барења.
Скотрљати реченицу преко устију која недвосмислено доводи или до целовечерњег родеа код ње у рентираном стану или до грубе педале о којој ће се сутра причати по канцеларијама на послу.

(колеге на послу)
1: Матори, Марија је брутална. Размишљам већ неко време да је препаднем, не могу ову њену цецару више да поднесем...
2: Свеже верена, лоша прича матори...
1: Паи сад...

1: Еј Марија, је л си можда екпедовала онај допис за Основни суд?
3: Владо, нисам још, ево сад ћу чим уђем у канц.
1: Одлично. Него кажи ми шта радиш вечерас? Жестоко ме раздражују твоје сисе. Је л си расположена вечерас за родео који нећеш моћи да заборавиш до краја живота или си спремна да ово постане само још једна у океану среда у твом животу. Је л си заинтересована да те одвалим од курца?
3: Владо, Владо, ух...
1: Чекам те после шљаке у службеном.

7
22 : 7
  1. primeri su ti nekako mlaki, izmišljeni...

  2. Mali kiks uvaženog autora, ovo nije na uobičajenom nivou.

  3. Evo jedan počasni plus.
    Inače, reč "kanc" mi je tako odurna nekako. Čujem kolegu (razdvaja nas tanak lamperijasti zid) često da kaže "evo me u kaaaancu".
    KANC
    Valjda asocira na kanc-er
    na kanc-logor
    evo ne znam

  4. Ode to u definiciju, autore Daniel

  5. Сад ћу можда да испаднем дрвени адвокат, али мени ово делује врло замисливо и у мастиљарницама овога века, а камоли прошлог (где је аутор и сместио дешавање).

    Корисна је поука о правилној употреби радних средстава са краја примера. У многим случајевима, нека радна средства остану непотпуно искоришћена, а то је онда туууно.

  6. Plus i omiljeno, samo promeni cecaru u množinu, nije iz Černobila valjda.

  7. jebiga nijesam bezgrijesan :/

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.