Pričati na terenu

poplava92 2014-04-05 11:03:12 +0000

Израз који можда и није настао на нашим просторима, али се на овдје примио ко ономад пасуљ и кромпир кад су донесени однекуд из Америке, па су га спортисти усвојили као неизоставан дио својих ултра-богатих ријечника. Претежно кориштен од стране фудбалера, као израз скромности и жеље да се у други план стави прича и вербални дио фудбалске игре, већ да се све очи упру у зелену травнату површину на којој ће, тобоже, они да стварају умјетност равну прози Достојевског.

Они ће објашњавати својом игром, разлетјети се по терену ко онај курац што носи вјетар (онај неки маслачак, јебемлига како се зове та биљка немам појма, оно што дјеца хватају па стављају у њедра да им се испуне жеље), радити оно за шта су плаћени тојест јурцати за лоптом, да ћеш ти толико уживати и нећеш имати потребу слушати досадна просеравања по конференцијама.

Једноставно, они ће својим мајсторијама исписивати нове, љепше странице фудбалске игре.

Мало морген.

Жигара :....ахмммм...аууу...овај шта да кажем не знам стварно шта да кажем што није до сада речено, знате ја сам мало глуп и имам коефицијент интелигенције мањи од собне температуре у Целзијусима, а и лопта ме ударала у главу доста пута па ми помутила и оно мало мозга што сам имо некад...тако да, овај...даћемо 120 посто својих немогућности. И не знам шта више да кажем осим да ћемо причати на терену! Кад већ овдје не знам.

0
15 : 5

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.