Prijava
   

Prijateljski odnos

Relacija između roditelja mladog para. Ako i opravdava svoj naziv u početku veze, pa i do veridbe, skoro je sigurno da će se taj odnos narušiti pri planiranju svadbe, a kad dođu unuci, to je već sasvim izvesno.

:Mladini:
Maman: Dragi, kako je moguće da mi možemo pozvati samo 120, kad sala prima 300, a plaćamo po pola? Ne treba biti docent na matematičkom, kao što sam ja, da bi se utvrdila prevara. To znači da neću moći da pozovem sve koleginice sa Univerziteta, niti drugarice sa tenisa, a o društvu sa kojim idem na Kolarac, da i ne govorimo.
Papa: Oh, mon ami, šta tek ja da kažem? Moji saradnici iz Vinče će se svakako uvrediti, a da ne pominjem doktora Mrdakovića i primarijusa Lukića sa preferansa.
Maman: Možda je tako i bolje, mon šeri, manje ćemo se obrukati. Njihovim paganskim običajima neće biti kraja, a pri samoj pomisli na muziku te večeri, ni samoj mi se ne ide. Ah, mia prinčipesa, per ke? :ispušta uzdah: Per ke?
--------- ------------------------- ---------------------
:Mladoženjini:
Majka: Milisave, za moje iz majčevine da si naš'o 10 mesta kako znaš. Ja mog jedinca ženim jednom, a 'de ćeš da metneš one tvoje sa gradilišta - ne interesuje me!
Otac: Ja jedino da smanjim prijateljima na 100. Kako da ne pozovemo tetka-Desinu pastorku i komšija-Đokinog pašenoga? To je 8. A met'em tebe i tvoju majčevinu na kurac, pa jesmo ti zvali ujčevinu i svu onu gamad od strica ti? Onaj tvoj pijani sestrić će nas sve obruka kod prijatelja kad uzme muziku, k'o da gledam kad popenje pevaljku na krke. A i onaj naš bilmez, ako se u'vati rakičine od sabajle, k'o što zna, da' ako potrevi duđe u opštinu. Prija ima da okreće oči oko glave i da vitla onom lepezom, k'o da raspaljuje žar na roštilju...
Majka: Ma poserem se ja njoj u usta onako prefinjenoj! Ona da je neka majka, ne bi joj ćerka imala 40 kila sa sve krevetom. :ispušta uzdah: Ovde me pljuni ako ova naša neu'ranjena snajka uopšte dobaci sito do krova...

Komentari

Dobra, Mile, dobra! Vrlo interesantni primeri.

Dođi mile na čet, ajdeeee

sto kazu ovi sa ceta, mile uvijek objasni.

a ne, ja tamo ne zalazim. reko sam vec, tako ja jednom cetovo tamo negde '98 i sad imam buljuk dece i zivim u pm. neces ga vise majci, rekoh sebi... a ni zena mi ne da, cim vidi one dugine boje na cetu, odma joj se pali crvena lampica, zna kako sam nju baroniso hnjo hnjo :)
a volim i kad vi mladi ebete, realno :)
zezam se bre, ne daju na poslu lolo

na poslu ti rekli: mile definicije mogu, ali cet ne moze, neproduktivan si kad cetujes? :)

Her Žiko, ti li si?

Her Žiko, ti li si?

HEHEHEH +

a lici na Gidru i Lude godine, stvarno hehe
asat me provalio :)

Svaka čast Mile, a jeste stvaro....Žikina Dinastija. Napisano odlično.
Samo popravi ovo

Ја једино да смањим пријатељу

Prijatelje :)

Помало шаблонизовано, али сјајно написано. Плушчина, матори...!

Prijo moja kako ćemo, prijatelju lako ćemo ;) +++

Sad ću te zvati Mile mon šeri :D ahhahahaha dobraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

dobri neki prijatelji :)
+++