Prijava na vodu

Mlada Partizanka 2017-01-22 20:19:04 +0000

Jedan od sigurnih načina da u zgradi, u kojoj stanuješ, proveriš sve tračeve koji kruže komšilukom.

- Čekaj, sunce bakino, da vidimo vodu.
- Jao, baba, 5300 dinara. Šta analiziraš tu listu ko da je hijeroglifima pisana?!
- Da vidimo. Stojanović tri, opa odjavila muža, znači ipak se razvela. Matić, pet, porodila se. Mašala! Nek je živo i zdravo. Troje dece nije mala stvar. Ček, ček. Šta je ovo? Kod Simića opet četvoro? Ili se Milan oženio ili se Jovanu nije dopalo na pravu. To moram da proverim! Aj ti, mili, ponesi ove kese gore, idem ja kod Jovanke na kafu.

20
42 : 4
  1. Bogami si se raspisala. I to kvalitetno...

  2. A što ja čitam 'prljava na vodu', reko' šta je ovo, haha :)) +

  3. Pa i to ima smisla, forget. Ako je prljava, mora na vodu. ;)

  4. To sto kažu cik, klinik i brus.
    Potpisujem.
    A ovo od soka! Fenomenalno zapažanje.
    I ovaj civilni...

  5. Занимљива појава дакако
    +

  6. Ja viđam jednu babu u liftu na svakih mesec dana i svaki put me isto pita i isto priča, ne menja ni redosled pitanja, a i ja joj uvek uredno odgovorim, ne zna se ko je više izgubljen tu. :)

  7. Probaj sledeći put ti da ispitaš nju.

  8. forget-me-not
    A što ja čitam 'prljava na vodu', reko' šta je ovo, haha :)) +

    +1

  9. Hahaha interesantno. +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.