Prijava
   

pritezanje kaJiša

Po rečima izvesnih funkcionera i njihovih savetnika, jedna od osnovnih strategija za izlazak Srbije iz višedecenijske ekonomsko-socijalne krize.

-(usplahirena voditeljka): Gospodine Ministre koje mere predlažete za izlazak iz ekonomske krize?
-(prilično natovljen funkcioner): Pa vidite,znate,moraće građani malo da pritegnu kaJiš,ali samo koju godinu vidite...

Komentari

bas tako, mamu im jebem - gradjani!

A oni?

To sam nekoliko puta čuo na tvu,a inače retko gledam tv. Kad god čujem tako nešto, dođe mi da ih ...izdefinišem ...

U pravu si,vrlo slične.

Ne bi mi bilo tesko da pritegnem kais... oko ministrovog vrata.

Cuti, nema tolikog kaisa koji bi mu obisao vrat, morao bi 2, 3 da povezes.

@darth vader

Želim da naglasim da mi nikako nije bila namera da uvredim,povredim ili oštetim korisnika "darth vader" mojom definicijom na istu temu:
http://vukajlija.com/stezanje-kaisa/110427

Ovom prilikom bih takođe da naglasim da definicija nije nastala kopiranjem,već kao proizvod nekih mojih (početničkih vukajlijskih) grešaka:
-prva greška,neadekvatna pretraga definicija na sličnu temu, izvinjavam se,
-i druga, možda veća greška,moje korišćenje prilično jednostavnog logičkog metoda za formuliasnje definicije prosečnog kvaliteta,a u cilju izražavanja svog revolta na istu temu. Konsekventno, definicije liče.

Ako ćemo objektivno, definicija autora "darth vader" je na neki način elegantnije sročena, dok joj sa druge strane fale detalji slikovitije ironije, što moju definiciju čini dobrim suplementom ranijoj definiciji.
Lično,da mi se slično desilo,iako nisam siguran kako bi reagovao,mislim da bi me bar ohrabrilo,da vidim da je neko identifikovao isti problem i na sličan način skrenuo pažnju na njega. Ili to,ili bi mi bilo svejedno...

Na kraju, ukoliko će se korisnik "darth vader" bolje osećati (ili šta god već), neka se obrati moderatorima i prosledi im ovu moju poruku u kojoj dajem punu saglasnost za brisanje moje sporne definicije...

@TiVi

Stvarno nije bilo potrebe za ovakvim komentarom.Niti sam uvređen,niti smatram da je tvoja definicija plagijat niti imam nameru da se obraćam moderatoru za brisanje iste.

Pre ili kasnije svaki autor definiše nešto slično za šta već postoji definicija ali to ne znači da sve to treba brisati.

Još jednom ponavljam da moj komentar nije bio zlonameram.

Samo napred sa definicijama!:)

p.s.Meni je ova bila jedna od prvih definicija,naravno da bih je sad izmenio ali ovako je bolje...