Prijava
   

Privatni fakulteti i njihovi studenti

Akademske ustanove koje pohadjaju veoma vredni momci koji pored toga sto studiraju, rade jos i kod svojih oceva u firmi kao smetalo ili osobe koje su tu da bi im se radnici slihtali zbog ocevog polozaja. Takoreci rade dva posla pa zbog nemogucnosti dvostrukog postojanja ili iscrpljenosti ne stizu da postignu jedno od ta dva, ili ni jedno. samim tim sto rade dva posla su ispred ovih lencuga sa drzavnih koji samo uce i jos se zale!?(bezobrazluk). A oni i pored te dve veoma vazne i teske aktivnosti jos stizu i da izadju 4-12 puta nedeljno, sede par sati u par najvaznijih kafica u gradu, svaki dan provozaju auto i jos nadju vremena za devojke, drugove, sopinge i cak odmor od svega...
Devojke znaju da se takvi momci tesko nalaze pa zbog toga mecu u sebe razne plastike i skracuju svoj moral i suknjice ne bili ih isti primetili.

-Pa ti sad reci da se vrednost i tezak rad ne isplati!?

Komentari

То бре, гузи! СОУШЛ РЕВОЛУШН!!!+++

-Sta studiras sinko?
-Megatrend bako?
-Ma boli te kurac!

+

Mada nanje ih sve to kosta nego mene drzavni..

Нешто никако не могу да разумем. Зар ти, као студент државног факултета(претпостављам), који си тако унизио ове друге у овој дефиницији, не би требало да се осећаш бољим и надмоћнијим од њих? Мислим, ти учиш и улажеш у своје образовање, док ће они ваљда остати празнијех глава? Јеботе, па ти си овде у бољем положају! Зашто се ти онда бакћеш њима?
Можда би и ти желео да имаш ћалета на положају, да хваташ зјале по кафићима или да се возаш по граду и фаташ спозоруше?
Хајде, признај, нећемо ти узети за зло.

nije majke mi, bas sam i hteo da ispadne totalno duhovto a ne da pokazujem neku mrznju i zavist, ne bih menjao svoj fax za njihov nikad, jednostavno ne volim ponasanje i nacin zivota takvih ljudi, ali ih srecem i pricam sa njima, cak imam i par drugova koji spadaju(manje ili vise) u profil osobe stavljen u definiciju.
a ko ne bi voleo da ima caleta direktora, svoj dzip i gomile glupih sponzorusa koje bi mu se davale za jednu voznju po kraju!? ali to je kratkotrajno, mozda da zivim u bedi bi mi to izgledalo kao vrhunac zivota, ali imam i ja prilicno dosta i bio sam u slicnim situacijama, ali batalio sam to zarad obrazovanja i odlicno se osecam!
p.s. ima i stvarno ok momaka na privatnim faxovima, da oni ne zamere ovde je isprozivana 'elita privatnih fakulteta'. :)

@ Stamp : Краткотрајно јесте. Такви су способни, на крају свега, проћердати породично богатство.
+ за Post Scriptum.

Ima i takvih ali sve u svemu -