Prijava
   

Privremeni smeštaj vojnih lica

Najveća državna laž, kada aktivna i penzionisana vojna lica služaju kako će nekada dobiti stan od iste te države kojoj služe ili su služili. U periodu ''privremenog'' smeštaja žive u kojekakvim ćumezima od vojnih hotela, kasarni i sl.

Ako je 15 godina ''privremeno'', plašim se i da pomislim nešto drugo.

Komentari

haha pluščina čim sam video ovo privremeni :D ja sam u istom problemu već nekih 18-19 godina...al biće, ima vremena

Da ti kažem, lepo ti uzmi kredit sa onim olakšanjem preko Vojske i kupi stan, jer ako budeš čekao pedere naše nikad svoje ne'š imati :+)

pa najmanji problem uzeti kredit...al treba otplatiti to :) poenta je da po 20 godina ljudima obećavaju sledeće godine stan...a da ne pričam o ovom novom pravilniku što stupa na snagu koji je sramotan...al dobro daju 20000 evra sad, al te onda brišu sa liste jer smatraju da su te kao obezbedili

A zasto bi vojno lice dobilo stan za DZ a ne neki npr. rudar ???

Vulfe zato što je takav zakon i zato što te ta vojna lica i uopšte vojska štiteu slučaju sranja a rudari samo kopaju...

Da , da ... oni nas stite ... a rudari samo kopaju ... E jesu nas zastitili da sada svaka im cast , svakom po dva stana dzabe , za svaki slucaj .

zato što ako se zapuca tvoj otac lepo može sa tobom da se sakrije u podrum i niko mu ništa neće reci, a vojnom licu je glava u torbi...a kao drugo odakle ti ta informacija da dobijaju stan za DZ???
dobiju ga, ali moraju 30 godina da placaju ratu za taj stan kao i da su podstanari, nista se ne dobije za dz...

Sve ste već rekli, Mrs.DogLover, hvala na odbrani časti. :-)

Kad se zapucalo mene su pokupili medju prvima , a zatim i mog oca , tako da to ne pije vodu .

Ako vec morate da placate ratu 30 godina ( kao sto i svi ostali manje zasluzni gradjani koji se kriju po podrumuma moraju da placaju ) zasto ne uzmete obican kredit za stan nego cekate da ga " dobijete " od vojske ? I nemojte molim vas da pricate o casti ... ne ide drugovi zastavnici ili kapetani ...