Pro-evropska samoodbrana

Сидрашевић 2011-09-27 19:26:34 +0000

Систем вербалне одбране, у ситуацијама сатеравања у имагинарни ћошак и вапајем за Џи Пи Ес путањом која ће те извести из тог лавиринта. Познавајући европске "ништа није чудно, све се може, сви смо срећни" људске стандарде, ова одбрана свог корисника презентује као особу видика широких 360 степени.
Служи да, ако се некоме у друштву поквари ВМХ, ти не будеш проваљен што си са 5 година пио подмаз за бициклу. Ако је неко трпао каљаву Ромкињу, Про-европска одбрана ће те ставити у позицију европског човека, који све разуме и коме ништа није чудно, а све у циљу твојих тајни на ту тему, које никада не смеју да угледају светлост дана.
Људи смо, све је то, као, нормално.

А: Мићко улази у Ве Це, праћен врх рибиџоном. Креће у акцију, врелина, хормони се у ваздуху секу тестером, Мићко убацује новчић у кондом-машину, Мићко се скида, она се скида и, и , и... одједном... АДАМОВА ЈАБУЧИЦА! ПППХАХАХА 'ладно! АДАМОВА ЈА ... хахаха ... ЧИЦА!
Б: А добро, пази. Па шта сад, није то тако страшно. Сви смо ми људи, имамо своје потребе, чудне навике и то. Нема везе што је транџа.
А: Нема ве..Тран..Људи смо..Потребе ?! Ти то мене зајебаваш? Пре годину дана си у првим редовима вриштао против геј параде!
Б: Мораш мало да се опустиш, не дозволи да ти сметају другачији од тебе.
А: Да не сметају, а? А, чек, да ниси ти некад...
Б: Журим.

4
26 : 6

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.