Prijava
   

profesionalna deformacija

Stanje kada ste manje profesionalni, više deformisani onim čime se bavite.

Izazak s devojom

arhitekta- Devojka je ok, al' da znaš u kakvom smo enterijeru bili. Nekome je palo na pamet da kombinuje metal i drvo, a ima i bizarnih elemenata dorskih stubova.

fizičar- Devojka nije loša. Kupili smo točeno pivo i kikiriki i , brate, nisam izdržao da ne stavim kikiriki u pivo da vidim kako tone. Opet su nas zajebali, dali nam neku vodicu. Ponovio sam eksperiment sa 5 kikirikija, mnogo sam se iznervirao.

doktor- Devojka je ok, samo mnogo priča, a zubi su joj onako obojeni k'o da joj je majka koristila tetracikline u trudnoći.

muzičar- Devojka, šta znam..al' ozvučenje u kafiću je grozno, a kad su pustili Jeff Buckley-a, nisam mogao da verujem da se to negde pušta..samo sam se isključio iz razgovora i prepustio.

filozof- Shvatio sam da je hedonista kad je posle 2 piva naručila dunju i to mi se iz prve svidelo, a onda sam shvatio da smisao života traži u pogrešnim stvarima.

Komentari

dobro poznate stvari iz okruzhenja. svaka chast :D

Haha, muzičar je znači najbolji!! :)))+
Dobra def, nadam se da će biti danjska def. :)

ja sam student arhitekture, ali se uopsteno bavim umetnoscu. moram da priznam, desavalo mi se tako, vrlo cesto. Recimo, dok sam ranije gledao pornice, vise me fascinirao enterijer nego zenska i to sto radi.

Филолог: Говори ''требала сам'' уместо ''требало је''. И чудан јој је акценат. :)

+

браво!
музичар је најбољи:))

Доктор је краљ!
+

Plus samo zbog muzicara. :D

slazem se sa kolegom arhitektom isti slucaj :) meni se takodje desavalo npr.kada setam sa devojkom ona nesto tamo prica a ja gledam na neku zgradu kako je to uradjeno i zasto to uopste stiji tu :D ? !