Prijava
   

Profesor fizičkog

Lik koji se kao student odricao izlazaka, alkohola, gaziranih pića i masne hrane. Svaki dan je trenirao i vredno učio. Kada je završio faks zaposlio se u školi i od tada se trudi da sve nadoknadi: pije ko smuk, jede šta stigne, muva klinke. Solidariše se sa kolegama kada treba štrajkovati iako voli svoj posao jer ne mora ništa da radi, jedino što mu je nekad dosadno na poslu.

Profesor matematike upada u salu i zatiče profesora fizičkog sa maturantkinjom.
- Mile šta radiš, trebaš nam 'vamo?!
- Evo pokazujem devojci neke vežbe, šta treba?
- Počinjemo štrajk!
- Reci tetkici da skuva kafu, nek mi sipa rakijicu, a dežurnom reci da mi kupi burek i donese u zbornicu. Stižem za 15 minuta!

Komentari

i uopšte nije stereotip...bukvalno svaki je bar nešto od ovoga navedenog, il pije, il muva učenice il ga boli bulja za posao

Ne znam ranije, ali družim se sa nešto difovaca. Niko ne loče koliko oni, šuču ko besni, a i jebu dosta. Ipak plus, profesori jesu nakaradni.

@Mrs.DogLover

Jeste tačno. Eto moj profesor fizičkog se zvao Mile. Bez zezanja. :)

E defka ti je pokidala brate, ogroman plus !! A da vecina ih je ovakva msm profesora !

Moj je stalno smarao - kad će mama da ti dođe u školu? +

Meni fizu predaje ćale od Tipsarevića, lik je idiot na kvadrat, često je pijan, boli ga rac za sve, dolazi na čas u mečki ML, ne muva devojke, ali voli da ih maltretira, tera ih da trče dok nas dečake pusti da igramo basket...
Pljus!

Тај рад.
:)))

Moj profesor fizickog iz osnovne je muvao klinke. Voleo da ih pipa dok im ''objasnjava'' kako da urade stoj na rukama. Sada imam profesoricu i ona je ok, jedino sto me nekad razvali po bulji i cudno se osmehne. Plus inace.

Ja imao sadistu teškog kome je izgleda san bio da postane vojno lice ali ne uspe u tome. Tako da smo imali DRILL svaki čas.Zvali ga pukovnik Martin !

Da li neko može da napiše definiciju za profesorku fizičkog? Meni ništa ne pada na pamet. Inače plusić od mene!

@Ареи Куен:
Човече, ти још идеш у школу?

i uopšte nije stereotip...bukvalno svaki je bar nešto od ovoga navedenog, il pije, il muva učenice il ga boli bulja za posao

Tačno tako. Ovi mlađi još i rade svoj posao, al' matori su jedno od gorenavedenog. A često i sva tri.

+