Prijava
   

Profesorka informatike

Endemska vrsta po gimnazijama.Završila ETF davno,davno pa u njoj još žive ideali i prvobitni polet informacione revolucije.Iz tog razloga ona ne može da shvati zašto učenicima puca kurac za Paskal i Delfi a pogotovu za Ofis paket.Njeno bubanje za ispite krajem osamdesetih rezultiralo je drastičnom seksualnom apstinencijom koju rado nadoknađuje jebanjem učenika u mozak.

-Gvozdenoviću reci ti nama u čemu je razlika izmedju Integer i Real u Pascal-u?
-Mogu da dobijem jedan pa da igram ICY TOWER?

Komentari

E ovako je i kod mene u zrenjaninskoj gimnaziji....mozes da ides za tarotologa....

Ti si neki mnoooogoooo pametan decko. To se vidi na prvo citanje. Asshole!!!

A vi ste drugarice vašeg druga koje ste napravile profil da bi meni ovo napisale posle jednog neg. komentara na njegovu definiciju.Xaxaxxa.

Šta znači ovo poslednje?Ne baratam tim tudjicama preterano dobro.

Znaci da imas rupu u dupetu, Gvozdene. Zvuci ozbiljno.

U pičku materinu. A taman sam se zapitao na šta mi ovolika govna izlaze svih ovih godina.

Gvozdene, duso! To sto ti lice izgleda kao tektonski poremecaj zbog bubuljica je pubertet. PROCI CE!!!! Nema potrebe da zbog toga budes toliko ogorcen na druge!

A i ne verujem da si tolika g.... zapravo izbacio, jer si zaista pun ..... sebe!

Zadivljijuće.Ko je našao značenje reč tektonski na netu od vas dve? Marijanče ili Jelenica?

Slušajte me izbljuvci kanalizacioni,nemam vremena da se drkam ovde sa vama.Želim vam lep boravak ovde,no ipak ako nastavite sa ovakvim ponašanjem moraću vas banovati.

Nažalost vidim da argumentaciju svojih stavova zamišljate kao davanje minuseva sa svoje stolice.
Što ste bili ovde bili ste,zdravo i srećan put.

hahah,a ja vec odavno gledam ovu definiciju i mislim:boze zar je moguce da je u svim skolama isto? hihi,i icy tower...+

:)) Def je super, ali je dijalog u komentarima nenadmašan.

Kontas li Gvozdenovicu o cemu ti pricam svo ovo vreme? Imas problem momce, gadan problem. Svaka ti je definicija prozeta hate-om i prolivom.

E da, tako i treba, banuj sve koji ti idu na zivce, oni ce da kritikuju tvoje genijalne definicije. Kakva demokratija, samo kolji.

neshco, seres. sad me ti gadjaj hejtom ili pozitivnom energijom...

aaaaau, ovde je bilo burno...i mi stalno igramo Icy tower :) +

A uciti programiranje decu u srednjoj nema apsolutno nikakvog smisla. Em su pola nji' duduci, pa svejedno nece ukapirati, em vecini (99%) programiranje kurcu nece trebati u zivotu (a oni kojima ce trebati, vec znaju bolje od profesorice).

o boze,da li su to sve skole u Srbiji imale instaliran ICY TOWER :) ?

Defka je dobra, ali si malkice promašio njihovu stručnu spremu. Ko je završio ETF, taj je pametna osoba. Profesori ovog tipa su uglavnom propali matematičari koji su na PMF-u završili programiranje, napisali ceo operativni sistem na papiru, pa kad su seli u razvojno okruženje, mogli su da se slikaju, jer nisu imali pojma o zanatskom delu programiranja. Ko je završio ETF, taj ne ide u prosvetu, nego ide u neku dobru firmu, da zarađuje dobre pare.
@Dildojko: Izuzetno ima smisla učiti đake programiranju, jer čovek ne treba da bude običan konzument koji će da plaća (ili piratizuje) svako đubre koje neko iskompajlira, već treba da zna da razvije aplikaciju shodno svojim potrebama. Na internetu su dostupne brojne open-source biblioteke pomoću kojih se može stvoriti dosta toga dobrog, bez mnogo mozganja, pa je prava šteta čekati da to neko uradi umesto tebe.
U drugoj i trećog godini sam imao mnogo dobrog profesora, entuzijastu koji mi je dao dobru osnovu da sam učim da programiram, a kasnije sam se u Petnici značajno usavršio. Na žalost, takvi entuzijasti su retki, i velika većina profesora informatike je baš onakva kakva je opisana u definiciji.

@bluebird

Prihvaćena sugestija. :)

"Mogu da dobijem jedan pa da igram ICY TOWER?"

ahahahhahah, odvalio sam se, kao sebe da sam slusao :D
inace, + i omiljena :)

I kod mene je isti problem,samo malo smjesniji jer ne zna da izgovori "R" : Nacvtaj avgovitam koji ispisiuje sve pvivodne bvojeve.
I samo sto sam uspio instalirat WoW umjesto icya :D

Znaš li ti Gvozdenoviću koliko si srećan jer si imao Icy tower... u moje vreme smo dobili tri Iskra Delta Partner PC računara umrežena u jedinstveni sistem (u prevodu: stajali na istom stolu) sa zelenim ekranima i Turbo Pascal dva-koma-kurac jezikom... pre toga smo imali jedan C64 (debeljka) koji nismo koristili jer profesor nije umeo da ga uključi nego ga je samo pokazivao kroz vrata ormara...

Svaka ti čast za ovu defku, odlična je. +

Ovo je ziva istina. Sva sreca pa ja nemam tih problema :P

ne daj se gamadi gvozdeni

Mislio sam da je def bila prosek dok nisam stig'o do Icy Tower, a tu sam prs'o :D

Дефка је ок зезање, дадох плус, али...

Паскал (Поготово Турбо Паскал, верзија 5...) ми не дирајте! :)

Паскал је јако леп језик... наравно, данас је C, асемблер, плус познавање архитектуре на којој се програми пишу тата-мата за озбиљно програмирање, али је зато озбиљних програмера јако мало... вижуал делфи, вижуал бејзик... којекакви алати за "брз" развој апликација... омогућавају сваком са 4 основне да склепа "апликацију" (не дај Боже никоме) и што је још горе, скупо је продаје...

И зато данас имамо масу људи који се усуђују да себе назову "програмерима", а када их питаш рецимо шта је поинтер и чему служи, везе немају.

E decko moj, ona je za tebe zapadna evropa, a ako mislis da znas nesto o racunarima sto umes da sastavis komp iz delova i instaliras windows, stavi srednji prst na celo pa se malo zapitaj, gde si ti a gde je ona... :)))))

o_O -

A tek matematicari jebali ih integrali koj ce to kurac nekome u zivotu....

Ova defka moaze da se zove kako je propao sistem obrazovanja u Srbiji.

TATIC o_O -

A tek matematicari jebali ih integrali koj ce to kurac nekome u zivotu....

Ova defka moaze da se zove kako je propao sistem obrazovanja u Srbiji CITAT
Nadam se da se šališ. U ovom momentu, 90% računa što obavljam na fakultetu radi se preko integrala.

Nadam se da se šališ. U ovom momentu, 90% računa što obavljam na fakultetu radi se preko integrala.

Интеграли су област која је апсолутно непотребна средњошколцима који не иду у математичке гимназије или техничке школе, штагод.
Шта ја имам од тога што сам знао да радим задатке с интегралима у четвртој години? Чисто губљење времена, боље да су увели домаћинство да научим да скувам супу кад одем на факс. Не сећам се ни елементарних ствари у вези с интегралима, а професорка математике ниј еумела да нас заинтересује и објасни примену интеграла. Зато би инжењери требало да предају математику по школама, а не математичари.

@Loller_Low

Bio sam ironican...

-Mogu da dobijem jedan pa da igram ICY TOWER?
HAhahahhahah +++

MESFET

@Loller_Low

Bio sam ironican...

Pravo da ti kažem i nadao sam se. Kasno sam skopčao MESFET i MOSFET, ako ništa drugo.

@Џими: Donekle se slažem, ali iz ličnog iskustva znam da bih se pogubio kao budala na faksu da nisam radio ono što sam radio u srednjoj. Meni je prilično značilo, ali ne i, lupam, drugaru iz odeljenja koji purnja šiptarku 15 sati dnevno. Samo je bitno da razlučiš bitno od nebitnog i pokupiš kajmak.

da je men bar asistentica iz baza, algoritama il bar operativni na faksu a ne oni ustogljeni kurcoglavci.... pljus definitivno... :D

значи малопре сам одговар'о ова срања +

Kada imaš "div" i " mod" ne sme real, za sve ostalo može... :D Najkraće objašnjenje. Jebem! :DDD

@bluebird

A ti si zavrsio programiranje na PMF-u pa znas kako je to jednostavno? Osecam da si prodavao pamet na nekom privatnom fakultetu pa sada lecis komplekse...

Mилице111, што си тако ненавидна?

Trudim se da ne budem, ali me ovakvi likovi odmah iznerviraju :D

nemojte da dirate pmf ! :D moj prof infos u srednjoj je zavrsio etf... a i druga su to bila vremena tada a i to zavisi od coveka ne od faxa ko ce sta da radi posle...

-Gvozdenoviću reci ti nama u čemu je razlika izmedju Integer i Real u Pascal-u?
-Mogu da dobijem jedan pa da igram ICY TOWER?

Као да слушам свој разговор са инфопрматичарком, уз малу измену презимена :)

Uglavnom profesori informatike imaju zavrsen fon,a ne etf,al dobro....

Описао си моју професорку информатике. Имао сам неку озрачену, недојебану и хистеричну баба-девојку за професорку која је била потпуно иритантна као појава. Од начина облачења, преко изгледа, до понашања. Ужас живи.

Moja razredna je profesor informatike i smem da kazem da je vrsna picka!
Samo sto malo suntavo izgovara slovo 'R', inace je dobra picka.

Gvozdenovic, a koju si skoli zavrsio? Da nije gimnazija u Obrenovcu?

čisto da skrenem pažnju... neću sad da ulazim u raspravu u komentarima, možete to i bez mene :) ali... razlika Integer i Real u Pascalu je ista kao i razlika Integer i Real bilo gde drugde, u bilo kom jeziku...

(programskom jeziku)

Имам искуства са овим.

E moji drugovi, da ste vidjeli kakvu sam ja profesorku informatike imo! I cure su drkale na nju! medju nama muskima je bio dogovor da uvijek nekome mis "ne radi". Dva reda racunara,okenuti monitorima prema drugom redu.Posto je mis bio nisko, profesorka dodje da pogleda i kako se saginje,tako se suprotni red ucenika okrece...koji je to romantican prizor..jebes zalazak sunca..

Jebo si mu kevu Gvozdenovicu! + i omiljena!
Nego mene zanima zasto se SVI pronalazimo u ovome?

исти проблем! +

Đavolčić da nismo mi išli u istu školu? xexe i kod mene bila informatičarka pička i po.
A ovo za ETF u ranijim komentarima strogo osuđujem. Prosek godina za završavanje ETF-a je momče oko 7 godina a ti upiši ako je lagano. Ako Gvozdenoviću u srednjoj igraš Icy Tower (što je sranje mi smo pičili Dotu i WoW u srednjoj) na birou ćeš igati tetris. Taj koji je ETF završio pa radi u srednjoj mogu da razumem samo ako živi kod mene u gradu gde je plata profesora srednje škole oko 700 e (Brčko Distrikt) a ovako nespojivo. Bluebird all the way slažem se 100% a defka je ok + poenta mi se svidja svugde isto samo malo drugačije uče se programi stariji od samog života a ustvari svi igraju neke igre.

E al` da znate kakva je kod mene u gimn. profesorka informatike da padnete na dupe... Mlada, lepa, sa sve atributima :D

ubo si ga k'o prstom u dupe :D isto je stanje i u ekonomskoj XD

while(visepravitepametni)
{
cout<<"Mi mlatimo pare";
if (viplata>nasaplata) break;
}

brate razumemo se... i meni je isto ++++++

Kakav sam perverznjak, pričitao sam PROFESORKA NIMFORMATIKE.

Isti slucaj, patrik(jedan od retkih) :D

razumemo se skroz :DDD

Ја не знам програмирају ли деца још увек у ТП?

О ми смо морали, и ја нисам био лош јер сам волео рачунаре, иако ми математика није била јача страна!

Сећам се и сад неких ствари из Паскала, супер је то знати.

Баш ћу се данас подсетити, да видим бих ли знао написати најједноставнији програм.

Zvezda samo zbog primera!

program odličan;
uses wincrt;
begin
writeln ("+");
end;
end.
Је л' овако бијаше??