Prijava
   

Profesorski vicevi

Ova grupa viceva je ubedljivo najdosadnija, najbesmislenija i najgluplja vrsta viceva od svih. Vicevi iz naftalina joj nisu ni do kolena, jer ovu grupu viceva pričaju profesori, koji su neretko matori k'o Biblija, a sami vicevi su ponekad toliko besmisleni da je prosto nemoguće ne smejati se istima.

Sa časa fizike, u trećem razredu srednje škole :

Profesorica Fizike: Pošto nam je ostalo deset minuta do kraja časa, a gradivo smo završili, iskoristiću ovu priliku da vam ispričam jednu anegdotu, koja nije baš anegdota nego je više vic, jer akteri nisu živeli u isto vreme. Igrali žmurke Njutn, Paskal i Veber. Prvi je žmurio Veber, a Njutn i Paskal su se sakrivali. Paskal se sakrio,ali Njutn nije uspeo na vreme da se sakrije, pa je iz džepa izvukao kredu i na zemlji obeležio jedan kvadratni metar, a zatim stao u sredinu te obeležene površine. Kada je završio brojanje, Veber se okrenuo, video Njutna i zapljunuo ga. Ali Njutn mu je tada rekao: "Ja nisam Njutn,ja sam Paskal." Veberu je to bilo čudno pa ga je pitao: "Kako možes da budeš Paskal, kada si ti Njutn?" A na to Njutn reče: "Njutn po metru kvadratnom je Paskal."

(Primer po istinitom događaju. Polovina razreda nije ni slušala, trećina ostalih nije shvatila. Ja sam bio jedan od onih koji su isterani zato što nisu mogli da kontrolišu svoj smeh. Za toliku glupost, mogla je sama sebe da istera i napiše si neopravdani i bila bi u pravu! )

Komentari

napiše si :) iz kog si kraja? +++

hahahaahaha..plus plus

hahahahaha Njutn po metru kvadratnom je Paskal hahahahaha