Prijava
 1.    

  Promoterka

  Riba koja će uvek da te startuje

  Čak i kada te sve ostale proglase za staro gvoždje...

 2.    

  promoterka

  Uništitelj poslednje nade. Taman kad se ponadaš da lepa, sređena i trezna devojka prilazi jer želi da se upozna sa tobom, tačno u trenutku kada mahinalno ispružiš ruku da se pozdraviš ona ti mesto ruke tutne letak, mesto imena ti izrecituje korporativni slogan, a mesto broja telefona jedine cifre koje možeš da izvučeš iz nje su procenti akcijskog sniženja.

 3.    

  Promoterka

  Sinonim za dobru ribu. Stjuardesa i medicinska sestra novog doba. Samo na pomen njenog zanimanja prosečan muškarac u glavi stvara sliku natprosečno dobroizgledajuće devojke.

  - E što sam upoznao sinoć neku malu, ’naš kakva je... Promoterka!
  - Opaa pa znaš i ti šta ćeš...

 4.    

  promoterka

  Cica zbog koje bio i moj deda propušio kent nanotek i odgledao 3 d prezentaciju istog i to sa razumevanjem.

 5.    

  promoterka

  Devojka koja stoji u "centru" Maxi-ja, C-marketa, Tempa, Metroa i ostalih marketa, obucena u kratku mini suknjicu, ispod koje se nalaze uske crne helanke, pink majcicu na brtele sa nekim cirkonima, na nogama ima fensi patikice, duga kosa joj je vezana u rep i ima nekog nakita i djindjuvica na sebi. Kada vas ugleda, prilazi vam i pocinje da vas nagovara da probate sok iz bele plasticne case. Dok pijete sok, mozete uzivati u njegovom ukusu(nije obavezno), a zatim se zahvaliti i otici.

 6.    

  Promoterka

  Jos jedno ime za animir damu.Jos jedno kvazi zanimanje vezano za opasnu ribu koja seta polugola po diskotekama i moli te da kupis pice kod nje.

  Sto je najgore,skoro uvek im to i uspe,bar kod mene.
  Jebiga,slab sam na taj fazon :)

 7.    

  Promoterka

  Uniformisana ženska osoba koja te tužnim pogledom, bez i jedne reči ubedi da probaš panaiju na sahrani.

 8.    

  Promoterka

  Jedna od onih žena sa kojima po svaku cenu treba izbegavati očni kontakt.

  ne gledaj je u oči, ne gledaj je u oči, ne gledaj je te zelene urokljive oči...

  "Ćaooooo! Da li si možda zainteresovan da pružiš priliku novom četvoroslojnom Perfeks toalet papiru, sa mirisom tek procvalih dinja? Garantovano manje habanja! Malo je skuplji ali..."

  e do kurca... "Izvini ali na spisku sam, ne smem da odstupam. Napisala mi žena ovde isključivo troslojni. Izvini, zaista."