Prijava
   

Pseudo spontani seksualni odnos

Poludirigovana situacija koja dovodi do snošaja između dvoje ljudi, ali na način na koji muška osoba sebe oslobodi potencijalne etikete napasnika, prostaka "koji ne misli na njena osećanja", a ženskoj osobi daje moralnu satisfakciju da nije "tek tako dala/pala".

Sve počinje obično naivnim upoznavanjem na internetu, preko zajedničkih prijatelja, na žurci, u klubu, gde slede dva do tri dana pauze, najzad upotrebljavanje pokupljenog broja telefona te noći, i samog nalaženja radi "kafe i opuštene priče". Važno je da je ton sve vreme drugarski.

Interesantno je da se ljudi tada ponašaju kao da ih neko sve vreme gleda i sluša, te kao da toj nepostojećoj osobi polažu neke račune, pa pokušavaju sve vreme da se distanciraju čak i od dvosmislenih izjava, a kamoli nečega više, iako se manje više zna šta sledi. Nažalost, uglavnom nijedno od njih ne čita misli i otud čitava frka.

Kafić, restorančić, baštica, ređe park

Situacija 1

-I šta kažeš, u Staroj Pazovi si?
-Ma da, pusti me, otkad sam se zaposlila gore u Cvijićevoj, povratak kući mi je noćna mora..
-Hmm, do kada ti ide bus nazad? (moli se da je za najviše sat vremena, da bi se navodno zapričao)
-pa do nekih 22h.

:navodno se zapričao, animirao i nju da brblja svašta, 22.05:

-...hahaha, i kaže meni taj lik kako sam...jaoooj, pa vidi koliko je sati, ode mi bus čoveečeee!!!
-Jao jbt, zapričasmo se...pa šta znam, hoceš da sedimo ovde do jutarnjeg ili ako želiš, možeš do mene, mislim, blizu sam, ono hahah hihihihi, ne kapiraj pogrešno (KAPIRAJ POGREŠNO), imam dve sobe, nije nikakav frks zaista, da se naspavaš, ipak sutra radiš..
-(smeška se naivno) paaa, ok ako tebi nije glupo da ti se tako uvaljujem..
-Ma kakvi glupo (kavaljerska nota, da ga majka vidi, bila bi ponosna), nije nikakav problem, ja to zbog tebe..

Posle nekih sat do dva priča o bivšim vezama uz litru tekile koja mu se "slučajno" zadesila u stanu, pada opasan seks. Najčešće prvi i poslednji.

Trg Republike "kod sata"

Situacija 2

-Ih, izvini što kasnim, čekaš li me dugo baš?
-Nema veze, obrnuo sam dva kruga po Knezu, a i javila si, šta se izvinjavaš...Nego, razmišljam sada, već je pola 12, teško da igde iko radi, ja sam blizu, možemo do mene na kafu, ne trošimo ni pare hihihihihi (misli koliko je fora glupa i jadna i sprema se na njen odjeb), ako želiš? Nisam daleko, stižeš na početnu noćnog.
-Hmm, pa zašto da ne (jeli ovaj peder? šta se smeška izvinjavajuće? Dupe mi se ojelo od ovih tangi, nemoj da ispadne sada da sam nasankana), ako ti nije problem?
-Ma kakav problem (joooj ovo možda i uspe, dobro je što sam uzimao onu tekilu popodne), samo opušteno, imam i neke dobre nove filmove.

Pogađate, posle nekih sat do dva priča o bivšim vezama uz litru tekile koja mu se "slučajno" zadesila u stanu, pada opasan seks. Najčešće prvi i poslednji.....

Komentari

Sećam se još uvek ovakvih situacija... ah, tinejdžerski dani. :D