Prijava
   

Psovanje

Psovanje je prirodni i svakodnevni način izražavanja svakog "normalnog" srbina. Ako ne upotrebiš bar 20-tak psovki tokom dana onda nisi pravi srbin. To je veština koja se uči od malih nogu. Osnova svake dobre psovke u Srbiji vezana je za seksualne radnje i određene životinjske vrste, npr. : jebem ti..., puši..., sisaj..., liži tj. ti si jedna... pa onda ime životinje. Srbi se ponose velikim spektrom svojih psovki koje koriste čak i drugi narodi, npr: slovenci, hrvati, bošnjaci, bugari idr. (s obzirom da kod njih ta vrsta sporta nije razvijena u punoj meri). Jedna od prvih stvari koje stranac nauči na srpskom jesu: jebem ti mater i puši kurac. Svakom srbinu se srce ispuni u tom trenutku. To je naše nacionalno blago koje ljubomorno čuvamo i kojim se ponosimo do neba.

Komentari

Kod mene se glava gubi ako nekome opsujes sestru. Mozes sve, i dete nerodjeno, poreklo, seme i pleme, majku, oca ali sestru kad pomenes jebo si jeza u backu sine :)

To je "normalno". Druga stvar po kojoj smo mi srbi poznati jeste gubljenje glave, i to obično zbog sitnice kao što je psovka. :)