Prijava
   

Puštanje video klipova sa Jutjuba

Serijski ubica kućnih žurki i sjedeljki. U trenucima kada alkohola ponestane a razgovor počne da jenjava, javlja se poput dželata, da dokrajči i ono malo života što je među ljudima ostalo. Uglavnom kreće bezazleno, sa dječijim padovima ili simpatičnim macama, dok na kraju ne završiš izmrcvareno gledajući debelog Korejanca kako surfuje kablovima elektrodistribucije, koristeći gumu od FAP-a kao izolator. Jeb'o im pas mater azijatsku. Elem, na sami nagovještaj ove pojave, preporučljivo je napustiti mjesto događaja ili otići po još alkohola, čime će se pomenuti fenomen prekinuti ili bar odložiti na određeni vremenski period (čitaj - dok nestane alkohola).

Komentari

Bravo. Juce sam prisustvovao jednoj + Pokolj.

Ма ћути, каце код мене прави журка, ко пусти било шта сем музике, слободно може да напусти просторију.

To je najgore. Bas kao sto si opisao:

Углавном креће безазлено, са дјечијим падовима или симпатичним мацама, док на крају не завршиш измрцварено гледајући дебелог корејанца како сурфује кабловима електродистрибуције, користећи гуму од ФАП-а као изолатор.

Definitivno!

Ладно ставих Корејанца малим словом, не би' ни видио да ниси цитир'о. :Д

To mi je i bila namera. :D Lolol

Trebalo je da dodaš da je u pitanju pušatnje NEMUZIČKIH klipova to što ubija žurku. Mislim ok video, ali tamo su sve video klipovi. Eto ja sam pretpostavljao šta si hteo reći, ali sam pročitao komentare za svaki slučaj da se ne zajebem.

А добро, јебига, ваљда се подразумијева да су немузички. А и у тијелу дефиниције сам објаснио. Шта знам.

To su baš dobre žuraje, prava ludnica, pogledamo klip, a onda pročitamo najbolje komentare ispod , pa se smejemo, pa opet klipovi i tako. :)

Не знам вала, ја кад год сам био на некој, не да се сморим, него ми дође да се упуцам. :Д

Тачност јебена+

Фала људи. :)