Prijava · Registracija
 1. 129 : 14
  16 em plus     16 em minus
  130 : 14
  129 : 15

  Put do pakla popločan je dobrim namerama

  Ne spajajte nikoga.
  To što vam je ortak sam već duže, što nema devojku, što mu vreme prolazi, što je pao u depresiju i šta ti ja znam šta sve ne, to nije vaš problem i nemojte slučajno da pokušavate da mu nešto namestite. Ni u kom slučaju nemojte da mu nalazite ribu, da mu pričate kako imate super devojku za njega, da ga negde kod neke hvalite...
  Jer šta ćete ako to upali?
  Možda će to i ići i biti sve fino i lepo, možda je to i prava osoba za njega ali prilikom prve svađe, prve rasprave, prvog neslaganja najebali ste.
  U najboljem slučaju ima ceo dan da vas cimaju i jedno i drugo, da smaraju sa pričom ko je šta kome rekao, zašto se onaj drugi naljutio, kako je ona ili on ispao sisa... a u najgorem će ortak da se preseli kod vas, padne u još veću depresiju, čeka kod vas na gajbi da se ona pojavi, slini da je nazovete i kažete joj da nije tako mislio i sve tako nešto. Moraćete u isto vreme da ga hranite, tešite i okrećete telefon.
  Šta će vam to?

 2. 60 : 4
  16 em plus     16 em minus
  61 : 4
  60 : 5

  Put do pakla popločan je dobrim namerama

  Sve ono što pokušaš da napraviš da bude bolje, a ono ispadne gore, pa kasno shvatiš da je najbolje da se nisi kačio s djavolom.

 3. 44 : 6
  16 em plus     16 em minus
  45 : 6
  44 : 7