Prijava
   

Raca

Titula koja se dodeljuje jedinom liku iz društva koji se razume u iole kompleksnije nivoe naučnih problema, (što se u poslednjih dvadesetak godina svodi na kompjutere).
Za razliku od originalnog Race iz "Mi nismo anđeli", (a jel ste vi odlučile na koji ćete fakultet? Ja ću na elektro-tehniku...), za Racu iz društva se ne podrazumeva automatski i da je šuntav za žene i da poseduje mačoizam Minje Subote; on može da bude totalno kul i društveno sposoban lik. Ali mora da bude apsolutan mozak za primenjenu informatiku.

-Daj pusti sada to fabričko resetovanje, znaš koja je to jebada, odneću ti ja sutra komp kod Boška, on je Raca, srediće ti to kako valja i trebuje.

-E 'oću racku da mu dajem moj komp, fasovao sam neki virus sa Madrlesa, ima celu inkognito istoriju pretrage da mi prekopa i klasifikuje, posle neću moći čoveku da pogledam u oči do penzije.

SK 2016

Komentari

Inkognito istorija pretrage? Daaaj, nemoj me plašiti tako!

+

Raca je tata-maca, ja da ti kažem. Moj majstor za kompove se zove Gustav i pokidao bi tvog Racu!

Mog Racu stvarno zovemo Raca samo kada treba oko kompa... a ovo je inače zasnovano na istinitoj priči. Još na kad sam bio na faksu, pre inkognita i klipova od preko 11 sekundi, ja bio baš nešto zagoreo, sjebao cimerov komp nekim odvratnostima kada sam se smorio tinejdz lezbians i ostale klasike, Raca došao i sredio sve za par minuta, a onda mi isprintao istoriju pretrage. Do danas me zajebava za to.
Lik inače može da bude betmen, završio kvantnu fiziku ali radi u prodaji nekih sistama za logistiku za multinacionalne korporacije, vojsku i ta sranja... za debeeeeeele pare...

Опозит Раци (на моралном плану) је хакер Цара

Opozit Raci je frizerka Jaca +

ja ladno moje dete zovem raca iz tih razloga +

Sve te hoće kad se može :-D

Gle ladno Madrles... Ima tamo nečeg za svačiji ukus :) Sad me od ove defke uhvatio neki zent...

kod Boška, on je Raca,

Sviđa mi se ovaj momenat ''prelaska'' sa imena na ime...

+++