Prijava
   

Radna akcija 2014.

Po uzoru na kanalisani komunistički entuzijazam posle Drugog rata, današnja vlast se dosetila kako i u kapitalističkom sistemu iskoristiti dobru volju i euforiju kod mladeži. Džaba radna snaga nikad nije bila na odmet.
Pa da napravimo jednu skeptičnu projekciju kako bi to moglo da izgleda.

Dragi dnevniče, najzad se osećam korisno. Više neću biti društveni parazit. Prijavio sam se za radnu akciju Svilajnac 2014. Sutra krećemo, celo društvo iz kraja. Bateriju za mobilni sam napunio, skinuo 3 nova albuma. Poneo kanticu, grabuljicu i lopaticu za plažu. Kinezi dele džabe. Prenoćište i hrana obezbeđeni. Jedva čekam!

Danas sam dobio žulj na palcu od pravljenja selfija. Ćale blagosiljao rane udarničke. Povraćao sam ceo dan od nesnosnog smrada. Komarci su bukvalno kao rode. Spavaćemo po praznim štalama, izgleda. Duvali smo celu noć i tripovali da nas progone podavljene krave. Danas nismo mnogo radili jer nema ni materijala ni alata, kažu sutra ćemo. Jeli smo za večeru sardinu iz 1958. Neki čobani su zapalili logorsku vatru odmah pored štale. Umalo se ne pogušismo na spavanju.

Jutros smo pomagali jednom seljaku da zaseje letinu. Onako napušen sam se isekao motikom po cevanici, pa su me prebacili u stacionar. Imam tri kopče i 48 lajkova. Seljakova ćerka mi poslala zahtev. Ima dobre sise. Prihvatio sam.

Danas smo trebali da čistimo rečno korito. Svi smo se složili da je to bezveze, jer će reka opet da nanese. Otišli smo u obližnju prodavnicu na pivo, nestalo vutre. Seljančice uveče došle kod našeg logora. Opet smo založili vatru. One su htele da igramo kolo, a mi smo hteli da ih jebemo. Pregovori su u toku. :dopisano: Nisam jebo.

Najviše volimo da radimo kod seljaka, dočekaju nas ko za slavu. Uglavnom nam ne daju ništa da radimo, da ne napravimo još veću štetu. Eto, juče ludi Maksa prevrnuo traktor kad je hteo da ga digne na dva točka. Sedimo ispred kačare i cirkamo radžu. Mnogo volim selo. Kad se sve ovo završi, idem da obiđem dedu i babu, red je. Nisam bio 4 godine.

Trebao da se meša beton za obnovu kuće. Joci upadne lopata u mešalicu, pa ga zvekene po sred čela. Dobio potres mozga, vratili ga za Beograd. Miki, kad je sipao vodu, omaši mešalicu, pa šljusne na utičnicu. Celo naselje ostalo bez struje. Seljaci nas podozrivo snimaju, poneki opsuje majku kaldrmašku. Seljančice nas gledaju kao bogove, obećali da ih vodimo u zoološki vrt, kad im obnovimo kuće i imanja. Meni moja dala za sise, Maksa krnuo prstenac.

Od ujutru cepamo radžu. Đole provalio dve pušnice, krkamo suvo meso i slaninu, a kobaje pečemo na logorskoj vatri. Seljančice donele domaći hleb. Paradajz i krastavce krademo iz obližnjih staklenika. Mnogo volim radne akcije! Izgleda da ćemo i jebati večeras. A evo i meštana, ljudine i domaćini, odoh da ih dočekam!

Dragi dnevniče, evo nas u Urgentnom, seljaci nas oplavili vrljikama i kočevima. Svet je načisto poludeo, ne možeš više ni da pomogneš k'o čovek.

Komentari

Ljudski si ovo odradio.+++

Данас сам добио жуљ на палцу од прављења селфија.

Дували смо целу ноћ и триповали да нас прогоне подављене краве.

Имам три копче и 48 лајкова. Сељакова ћерка ми послала захтев. Има добре сисе. Прихватио сам.

Углавном нам не дају ништа да радимо, да не направимо још већу штету.

Јоци упадне лопата у мешалицу, па га звекене по сред чела. Добио потрес мозга, вратили га за Београд.

обећали да их водимо у зоолошки врт, кад им обновимо куће и имања. Мени моја дала за сисе, Макса крнуо прстенац

Auuu, brate, koliko epskih ludila imaš ovde. Što bi reko The Prof: NAKLON!
+*

Nešto mi deluje da će stvarno ovako biti
+

Gde da se prijavim? :)

:+D, Bravo Mile, Nostradamuse! Ovo mora u omiljene, a nadam se da će i u odabrane.

Predobro, haha

Имам три копче и 48 лајкова. Сељакова ћерка ми послала захтев. Има добре сисе. Прихватио сам.

Lako je tebi iz tih Australija da primećuješ i dobro zapažaš. Fuj, minus!

Mile će da otkopa ozdo, da iziđe višak vode

Lepo napisano. Ali neće biti tako. Dao sam +

Hehehe, realno do bola! Već sam čuo neke "udarnike" koji su bili tamo i žale se na lošu organizaciju. Zamisli! Čim stigli tamo, samo ih istovarili na neku njivu, dali im pribor i alat i rekli da rade! Ništa đakuzi, kavijar, Hajneken, masaža, pedikir/manikir, omladinke voljne da popuše... Nego da rade i pomagaju narodu koji se davi! Svašta!
+++

Hahaha koliko ojebalo i ovo sto rece cegrtaljka puno ludila

Moglo bi se i odabrati u skladu sa aktuelnostima

+

Nadam se da neće, ljudino. Nadam se...

MileBubreže, svaka ti je udarnička !!

Углавном нам не дају ништа да радимо, да не направимо још већу штету. Ето, јуче луди Макса преврнуо трактор кад је хтео да га дигне на два точка
Preluda defka